Tworzenie subdomeny w Cloudflare

Zombie
domena, cloudflare
Crido
Crido

Jak stworzyć subdomenę, dnsy są na cloudflare domena zarejestrowana w hostinguj.pl

KrEdEnS
KrEdEnS Moderator Freebies

Crido:

subdomenę dnsy

tak się nie da! Na hostingu gdzie masz domenę musisz zmienić serwery dns na te od cf, potem resztę robisz na cf czyli np podpięcie domeny pod jakiś serwer :)

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Crido:

subdomenę dnsy Mam wrażenie, że tutaj brakło przecinka. Jego obecność wiele by zmieniła w odczycie.

Crido:

Jak stworzyć subdomenę Jeśli serwery DNS masz na CloudFlare, to tam tworzysz subdomeny ;)

Crido
Crido

A jak je zrobić ?

Timo:

Mam wrażenie, że tutaj brakło przecinka. Jego obecność wiele by zmieniła w odczycie. Proszę

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro
Crido
Crido

Dzięki nie mogłem znalesc żadnej informacji o tym <3

artur9010
artur9010

Na przyszłość polecam zajrzeć do swojej ulubionej wyszukiwarki, nie musiałbyś czekać 3 dni na odpowiedź. Taki przyjacielski protip :p

image|596x500

image|594x500

Crido
Crido

Dodawanie domeny cloudflare po polsku se wpisz ptysiu misiu

error
error

Crido:

po polsku se wpisz ptysiu misiu

Dlaczego po polsku? Nie ma dużo polskich poradników na trywialne tematy, jak wpiszesz po angielsku od razu rozwiążesz problem.

psycho
psycho

Został ukryty bo został zgłoszony kilka razy.

Być może za niestaranną pisownie, za ironiczny wydźwięk? Za bezsensowny off-top?

error
error

Ktoś zgłosił ten post pewnie ze względu na spam, bądź

psycho:

za niestaranną pisownie, za ironiczny wydźwięk? Za bezsensowny off-top? . Już totalnie abstrahując od tych wypowiedzi, wydaje mi się, że szukasz dziury w całym, bo dziś każdy na mniejszym lub większym poziomie umie j. angielski i przetłumaczenie prostej frazy domena cloudflare będzie łatwe. Jak nie, zawsze zostaje tłumacz, który powinien takie zdanie przetłumaczyć bezbłędnie (w końcu nie ma tutaj żadnej gramatyki a tylko dwa słowa)

artur9010
artur9010

Wybacz, angielski jest podstawowym językiem z którego korzystamy w prawdopodobnie wszystkich dziedzinach informatyki. Nie wymagamy od Ciebie angielskiego na jakimś wysokim poziomie (albo rozumienia języka technicznego), wymagamy od Cebie najprostszych podstaw pozwalająych zrozumieć w jakimś stopniu czytane zdanie, nawet jeśli zostanie przez Ciebie nie do końca poprawnie przetłumaczone to sens prawdopodobnie zostanie. A to już prawdopodobnie umiesz, chociażby ze szkoły albo filmów/gier.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.