Cześć dziś chcę przedstawić wam mój projekt na sieć serwerów CS 1.6 i Source.
Usługi z lvlup.pro których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp) :slight_smile:
- Serwer VPS KVM PL - 8GB RAM
Co mogę zaoferować w zamian :slight_smile:
-
Reklamę w formie tekstowej na serwerach : np. Najlepsze Serwery VPS tylko na LVLUP.PRO !! lub coś takiego.
-
Reklamę w formie graficznej na forum sieci.
Coś o projekcie:
Projekt jest tworzony od 2 miesięcy, a dokładnie zrobiliśmy dopiero serwer ((Paczke do niego)) olny de_dust2 pod counter strike 1.6 i 4MAPS pod Source. Projekt będzie jeszcze rozszerzony o serwer Paintball bądz Cod Mod. Projekt będzie jak tylko mozliwe promowany na cssetti ale tylko serwery cs 1.6 ponieważ source tam nie ma. Na serwerach będzie VIP/SVIP i pieniądze wpłacane na lvlup'a. Będziemy mieli Anty Opengl32.dll ((zedytowany)) który ma cheaty orginalny nie będzie banowany!! 99% Pewność ze cheaterzy będą banowani przez administrację! I ta sieć będzie też promowana na forum które mój kolega tworzy :slight_smile:
Więc myślę że lepsze serwery counter strika niż kolejny minecraft lub coś takiego (( Nie obrażam osób które lubią minecraft'a spokojnie :) ))
Dlaczego ten projekt jest unikalny?
- Przez to że mam doświadczenie z counter strikiem serwer będzie 100% dopracowany.
- Ponieważ to nie będzie byle jaki serwer tylko po prostu dopięte na ostatni guzik :)
Osoby/organizacje biorące udział (linki)
KCODE.COM.PL - ((Mój kolega)) TylkoHead - ((JA))
Odpowiem tu na niektóre pytania :slight_smile:
Czy będe miał pieniądze na promocje w cssetti?
- Tak :)
Serwer jest unikalny przez część autorskich pluginów które specjalnie dla nas napisano :slight_smile:
Pozdrawiam @Krzysieqq