Witam mam pewien problem osoba skradła mi maszynę i zmieniła dane emeila które można akceptować na koncie a nie po przez zmianę emeila i tam zaakceptowania, przez słaba zaporę lvlupa mogę wszystko stracić co teraz zrobić potrzebna pomoc.
Witam mam pewien problem osoba skradła mi maszynę i zmieniła dane emeila które można akceptować na koncie a nie po przez zmianę emeila i tam zaakceptowania, przez słaba zaporę lvlupa mogę wszystko stracić co teraz zrobić potrzebna pomoc.
Masz dostęp do panelu?
Niestety jedyne co mam to potwierdzenia na emeila ze konto było moje
Jestem w stanie podać dzień i datę kiedy nastąpiła zmiana i na jakiego emeila
W zasadzie ciekawa sprawa i wygląda na to że brakuje do niej procedur. No bo kontakt z obsługą hostingu odbywa się jedynie przez system ticketów, a nie masz jak się tam dostać :thinking:
Ogólnie to za bezpieczeństwo konta, zgodnie z regulaminem, odpowiada użytkownik, pozostaje kwestia jak tam się ktoś w ogóle dostał, jednak rozsądnym wyjściem będzie chyba stworzenie nowego konta i to z niego utworzenie ticketa z tą sprawą. Zawrzyj w nim wszystkie szczegóły, wyjaśnij sprawę. Może uda się coś z tym zrobić.

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.