ULNCommunity - Społecznościowy serwer discord

Projekty użytkowników
discord
Lano
Lano

ULNCommunity|250x250, 75%

Heyo,

Chciałbym wam przedstawić mój skromny projekt serwera discord o nazwie ULNC.

Serwer miał okazję wystartować 16.09.2020 o 20:00, więc jest "prosto z pieca"

ULNC jest serwerem, który powstał z myślą o stworzeniu fajnego miejsca w internecie, miejsca, w którym każdy znalazłby kącik dla siebie. Gdzie można by było po prostu dobrze spędzić czas.

Na ULNCommunity znajdziecie:

Kanały do rozmów:

*Ogólnych *O Grach *O Polityce *O Anime *O Filmach i serialach *O Muzyce *O Swoich talentach

• Satysfakcjonujący system nagradzania za aktywność — STAGE** - w którym przekraczanie kolejnych poziomów miesięcznej aktywności pozwala na zdobywanie serwerowej waluty, którą można wymienić na przedmioty w sklepie, oraz unikalnych, dla każdego poziomu ,STAGE nagród.

• Dobrą atmosferę, która jest dla nas piorytetem.

• Doświadczoną administrację, z pomysłem na rozwijanie serwera.

• Autorskiego bota do czynności moderacyjnych, oraz zintegrowaną w nim prostą ekonomię serwerową (per server).

Serwer korzysta z kilku modnych rozwiązań jak, chociażby leveling czy reaction role. Regulamin jest przygotowany w taki sposób, aby w miarę krótkim tekście zawarł wszystko, co potrzebne.

*Trochę treści z serwera

promo|690x388, 100%

dołącz|690x106

BrixNW
BrixNW

Zaproszenie wygasło albo coś, na pewno nie mam bana bo pierwszy raz próbowałem dołączyć.

Lano
Lano

Dziwne, u mnie przekierowanie działa prawidłowo.

2KKgfx
2KKgfx Regularny

Potwierdzam, u mnie również działa.

BrixNW
BrixNW

No nie wiem co może być nie takobraz|597x500

BrixNW
BrixNW

Jednak działa, byłem zalogowany na zablokowanym koncie.

Lano
Lano

W sensie zablokowanym przez DC czy na naszym DC?

BrixNW
BrixNW

przez DC

Lano
Lano

Hej Na serwerze zostało wprowadzone kilka drobnych zmian od startu

Wprowadziliśmy szereg nowych emotek do wyrażania pięknych uczuć <3 image|369x168

Zaczeliśmy zabawę w ostatnią literę 🥳 image|690x134

Zmieniliśmy nieco progi w naszym systemie STAGE image|117x237

Dodaliśmy kanał, na którym nie posiadając mikrofonu, można komunikować się z osobami na czacie głosowym, bez robienia bałaganu na czacie głównym image|690x217

Również cieszymy się z całkiem atrakcyjnej, jak na wczesny etap rozwoju serwera, ilości graczy image|234x46

Lano
Lano

Nowości, nowości

Uprościliśmy regulamin, zawiera właściwie to samo co wcześniej, ale jest zgrabniejszy! unknown|375x500

Dalej, w ciągu ostatnich trzech dni wprowadziliśmy szereg innych zmian, między innymi:

• Zmodyfikowaliśmy nasz system "STAGE"
  • Dodaliśmy bota do łącznika tekstowo-głosowego, który pozwala na zgrabne TTS
  • Zmodyfikowaliśmy ekonomie serwera i dodaliśmy UnbelievaBoat jako główne źródło ekonomii dicordowej.

Zaproszenie Ostatnią nową rzeczą na naszym projekcie jest organizowany turniej z gry haxball 1vs1 na mapie classic. Turniej Haxball 1v1 ULNC FIFASITE NIGHTLIFE UKGC|690x388

Zachęcamy do wzięcia udziału w wydarzeniu, więcej informacji dostępne bezpośrednio na naszym serwerze, na kanale turniej_haxball

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.