[WANTED] Ogólny poradnik o hostingu WWW

Prośby i sugestie
SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Zadanie

Bardzo jasno tłumaczący poradnik jak zacząć korzystać z hostingu WWW z lvlup.pro. Może linkować do wątków już obecnych na forum, wypisać trochę typowych zastosowań czy lista oprogramowania które da się na nim odpalić.

Geneza

Konta WWW to dość tani i prosty sposób aby zacząć swoje poczynania z IT, sporo osób chce mieć swoją stronę którą może budować i pielęgnować. Dla osób totalnie zielonych może być jednak ciężko wystartować - na co zwrócić uwagę po zakupie hostingu WWW opartego o DirectAdmin.

Poradnik byłby rozbudowanym następcą tego wątku który jest już trochę nieaktualny:

https://lvlup.rok.ovh/t/pliki-domyslne/37

Nagroda

50 PLN jako rabat w portfelu lvlup.pro

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Można zaklepać drugi? 😛 Mam wenę twórczą i chętnie taki poradnik wykonam 😛

(W razie czego oddam go innej osobie 😛)

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Chciałbym też dać szanse innym, poczekamy jeszcze trochę na chętnych :slight_smile:

Jakub
Jakub

Jeśli mogę to ja chętnie, @SystemZ

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Ok, nie ma problemu 😛

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Ok, zaklepane do 15 października włącznie.

SP24
SP24

A jeżeli @Jakub nie dałby rady, to mogę być następny!

Jakub
Jakub

Dzięki :) Po wykonaniu poprawnie poradnika dana kwota zostanie przypisana do mojego portfela?

DoreK
DoreK α-tester v3

Jakub:

Po wykonaniu poprawnie poradnika dana kwota zostanie przypisana do mojego portfela?

Jeżeli wcześniej nie otrzymywałeś WPLN od obsługi, to będziesz musiał podać ID swojego konta (prawdopodobnie tu na PW) ;)

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

@Jakub jest okej jednak jeśli chcesz użyć swojego kodu promocyjnego w poście należy poinformować że otrzymasz z tego tytułu prowizję, popraw i daj znać. Sądzę że użytkownicy powinni być transparentni w tej kwestii.

Jakub
Jakub

@SystemZ zrobione :slight_smile:

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Dzięki! :slight_smile: Nagroda została wydana, potwierdź że otrzymałeś a będę mógł zamknąć wątek.

Jakub
Jakub

Również dzięki :). Otrzymałem wynagrodzenie 😛.