####Nazwa projektu WarCity ####Cel Zrobić wspaniały serwer dot. walk z bronią palną. Chcemy zrobić to jak najrealistyczniejsze. ####Co udało nam się zrobić Posiadamy mapę, podstawowe pluginy. ####Plany Dodać bronie i dodać do nich teksturki. Mam wiele więcej planów, ale nie chce spojlerować :slight_smile: ####Osoby/organizacje biorące udział (linki) Ja (boleknowak) oraz kilka osób z forum http://skript.pl (tak myśle) ####Osoby/organizacje które może wezmą udział (linki) użytkownicy z skript.pl (jako moderacja) ####Usługi z lvlup.pro których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp) Potrzebuje naprawde dobrej maszyny. VPS 8gb? Nie znam się zbyt na tym, ale wiem że z 100-200 slotów musiałbym mieć (można założyć że 1/2 ilości gra online). Potrzebuje także strony www (+mysql) ####Co mogę zaoferować w zamian Reklame hostingu na chat, stronie, w reklamach ####Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz Szukałem tego typu serwerów (+ to co ja chce) i nie znalazłem, więc pomyślałem że fajnie byłoby zrobić taki. Myślę że wszystko dobrze opisałem i zaakceptujecie te "podanie", bo moim zdaniem jest godne uwagi. :)