Witam Cześć Siemanko

Zombie
majsterdeejay
majsterdeejay

Witam serdecznie użytkowników a także klientów lvl upa. Co by o sobie krótko powiedzieć :D Jestem uczniem szkoły informatycznej. Interesuje się sieciami komputerowymi i zajmuje się linuxami :D KOCHAM LINUXA <3 jestem szczęśliwym klientem LVL UP. Żeby nie było że jestem nerdem linuxiarzem ale również zajmuje się muzyką i streamuję na twitchu :D

Dystrybucje jakie używam najczęściej : >Ubuntu 14.04 LTS >Debian 8.6 >Slackware 13.37

Linux is a life.

luxDev
luxDev Pionier

Witaj, btw jak masz na imię? :)

majsterdeejay
majsterdeejay

Mam na imię Damian :slight_smile:

luxDev
luxDev Pionier

A więc witaj Damian, na naszym forum! 😉

majsterdeejay
majsterdeejay

A Witam :D od 4 miesięcy mam usługę VPS i zapomniałem o forum żeby wbić :D reaktywowałem się i przybyłem na forum :D

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Cześć, jeśli lubisz różne distra to inni z pewnością doceniliby nowe poradniki jak zarządzać VPSami lub aplikacjami na nich :)

majsterdeejay
majsterdeejay

SystemZ:

Cześć, jeśli lubisz różne distra to inni z pewnością doceniliby nowe poradniki jak zarządzać VPSami lub aplikacjami na nich :slight_smile:

mogę zaraz zrobić poradnik jak odpalić protokół rdp aby zarządzać poprzez pulpit zdalny heh 😃

anon10657637
anon10657637

hai.

patryks
patryks Pionier

Witaj Damian na forum 😉 Fajnie, że społeczność lvlup się powiększa :slight_smile:

koweq
koweq

Siemaneczko :)

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

Ja także witam Cię Damianie na forum :slight_smile: . Cieszę się, że nasza społeczność się rozrasta.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 14 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.