Wpłacenie i Pożyczenie

Zombie
Mich3l3k
Mich3l3k

Nie do końca wiedziałem jaki dać temat, więc w razie czego proszę o przeniesienie. Więc:

Jest osoba która na tyle mi zaufa i pożyczy doładowując na mój portfel o 33zł? Obiecuję że oddam... Jedyny minus że oddam w formie PaySafeCard ponieważ nie mam konta bankowego ani PayPala, a nie jestem pełnoletni i nie mam zgody rodziców. Proszę o przedłużenie ponieważ do soboty (wtedy usuną VPS) stracę wszystkie pliki, a ja przesiedziałem nad tym dużo czasu ok. 20h i nie chcę żeby moja praca poszła na marne..... Do soboty też nie uda mi się doładować więc troche kicha.... Proszę o to link-proszę też napisać w komentarzu kto i ile doładował-obiecuję że oddam. Oto link https://lvlup.pro/wallet/45946

Kaczuc
Kaczuc

A co jakby tak zainstalować proftpd skopiować potrzebne ci pliki :thinking:

Fabian
Fabian

cos tu smierdzi nie mogles przekopiowac tych pliczkow wczesniej?

Mich3l3k
Mich3l3k

Przecież ja go nie wycofywalem emm?

dominixz
dominixz

Skoro wiesz że vps wygasa to czemu nie doładujesz sobie konta lub jak nie masz pieniędzy w tym momencie to skopiować pliki a później kupić vps i wszystko wgrać :thonking: ?

Mich3l3k
Mich3l3k

Nie mogę teraz skopiować plików ponieważ vps wygasł, a ja myślałem że mam jeszcze klika dni 😦

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.