Wprowadzenie płatności kartą

LVL UP
oferta
SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Opcja była już długo wyczekiwana przez naszych klientów ale w końcu udało się spełnić wszystkie zależności :slight_smile:

Od 20.12.2019 nasi klienci mogą płacić kartą w lvlup.pro poprzez Dotpay i nie trzeba już korzystać w tym celu z Paypal który ma wyższą prowizję.

Po wybraniu płatności Dotpay widoczny jest nowy zestaw ikonek:

• Visa
  • Mastercard
  • Visa Checkout
  • Masterpass
  • Google Pay

Zrzut ekranu:

image|193x339

kotyk
kotyk Regularny

Czyli juz mozna placic PSC bez prowizji za pomoca mypaysafecard przez Google Pay?

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

:man_shrugging: Czy możesz przybliżyć jak miałoby to działać? PSC oferuje kartę płatniczą opartą na portfelu z kodów PSC?

kotyk
kotyk Regularny

Z tego co mi wiadomo Google Pay oferuje płatność za pomocą PSC, a to w sumie przepraszam bo nie pomyślałem ze Google mogło dodać do jakichś ustawień tego opcje tylko na karte.

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

SystemZ:

PSC oferuje kartę płatniczą opartą na portfelu z kodów PSC?

Tak, PSC oferuje myPaySafeCard Mastercard - coś jak karta płatnicza prepaid, działa coś jak portfel, który możemy doładować przez PINy.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

DBanaszewski:

Tak, PSC oferuje myPaySafeCard Mastercard

Wydaje mi się że czytałem o tym od któregoś z was na Discordzie. Dzięki za potwierdzenie ;)

kotyk:

Z tego co mi wiadomo Google Pay oferuje płatność za pomocą PSC

Miałeś chyba na myśli Google Play, tak w ich sklepie można płacić PSC. Bezpośrednio portfelem PSC w Google Pay? Nie jestem pewien. Musiałbyś wtedy chyba użyć karty płatniczej PSC co działa tak samo jak każda inna więc tu nic się nie wyróżnia.

Dudix
Dudix

Używa się konto mypaysafecard