Nazwa projektu
Bot Muzyczne
Cel
Dobra muzyka dla naszych użytkowników.
Plany
Osoby/organizacje biorące udział (linki) TS-STARS.PL
Osoby/organizacje które może wezmą udział (linki)
Usługi z lvlup.pro których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp)
Serwer VPS EU 4GB Co mogę zaoferować w zamian
Umieszczę na naszym bannerze wasze logo, oraz na kanale gdzie są nasi partnerzy będziesz "lvlup.pro - Hosting Mc,Ts3,Vps,WWW." oraz boty dane muzyczne będą nazwane coś typu np: RadioParty - lvlup.pro , i w opisie bendą miały że działają one dzięki wam. Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz
Ponieważ teamspeak3 jest już rozpromowany nie ryzykujecie niczym macie pewną reklamę, oczywiście ten grosz od administracji pierwszy jest włożony nawet dość sporo widziałem w innych tematach że o tym wspominialiśice , są zakupione boty automatyzujące oczywiście na legalnej licencji kosztowały one trochę pieniędzy szczerze, maszyna na którym stoi teamspeak3 dość stabilna i ten vps będzie tylko i wyłącznie przeznaczony na te boty muzyczne oraz możliwe że do projektu który mamy zamiar zrealizować coś w stylu kanału na youtube gdzie pokazujemy wszystko po kroku jak to jest zrobić swojego teamspeaka rozpromować itp oraz instalacje wiadomo tego wszystkiego, prowadziliśmy już parę teamspeaków3 znamy się na rzeczy, i staramy się w miare z czasem optymalizować serwer oraz automatyzować w miarę możliwości, znaczy optymalizować ja sobie tak mowie zasobów mamy wystarczająco ponieważ sama maszyna na jakiej stoi teamspeak3 to 5 CPU 3.5ghz oraz 8gb ramu dysk 120gb ssd łącze 500mb/s.
Liczę na szybkie rozpatrzenie i pozdrawiam Administrację widziałem tam również że nie współpracujecie z teamspeak3 ale to już jest jednak coś innego jeśli ten serwer już stoi z 3 miesiące poniżej udostępniam link do gametrackera serwerowego i wszelkich wykazów proszę się nie dziwić że tam jest tylko bodajże 3 dni bo serwer jest tam podpięty od 3 dni ponieważ maszyna była niedawno zmieniana cały czas szukamy najlepszego wariantu ochrony.
Gametracker: https://www.gametracker.com/server_info/137.74.157.131:9987/