Współpraca WizzardSquad

Zombie
współpraca-odrzucone
Wizzard
Wizzard

WizzardSquad - Jesteśmy grupą programistów, budowniczych jak i techników która wykonuje zlecenia odpłatnie poczynając do programów java c++ i innych aż do budowania w minecraft oraz pomocy technicznej, grupa posiada wyłącznie doświadczone osoby pracujące z precyzją jak i szybkością nad waszymi projektami, hostujemy także ts3, serwery minecraft, boty,vps i wiele więcej.

Przechodząc do sedna potrzebujemy maszyny dla grupy żeby jakość hostowania oraz pracy była lepsza , potrzebujemy dokładnie VPS KVM Game Pro najlepiej 64 gb, czemu taka maszyna ponieważ rozwijamy się szybko oraz oferta botów muzyczny jest popularna i będzie potrzebna nam dobra stabilna maszyna.

Posiadamy pliki potrzebne nam do pracy lecz brakuje nam maszyny.

Vylence
Vylence

Portfolio?

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Wizzard:

Przechodząc do sedna potrzebujemy maszyny dla grupy żeby jakość hostowania oraz pracy była lepsza

, potrzebujemy dokładnie VPS KVM Game Pro najlepiej 64 gb, czemu taka maszyna ponieważ rozwijamy się szybko oraz oferta botów muzyczny jest popularna i będzie potrzebna nam dobra stabilna maszyna.

No raczej nie.

Formalności:

• brak oryginalności
  • "wniosek" nie jest oparty o wzorze
  • brak informacji [są one ubogie]

BTW. Nie warto zacząć od czegoś małego jak np. VPS KVM 4GB RAMu?

idailygaming
idailygaming

Portfolio? Za krótki opis jak na współpracę z hostingiem.

Wizzard:

VPS KVM Game Pro najlepiej 64 gb, czemu taka maszyna ponieważ rozwijamy się szybko VPS'y w LVLUP.PRO da się powiększać, wystarczy utworzyć ticket w panelu. Na początku wystarczy mały, np. KVM 4gb.

Wizzard:

hostujemy także ts3, serwery minecraft, boty,vps i wiele więcej. Czyli współpraca ma polegać na tym, że Pan Michał daje wam VPSa a wy hostujecie innym serwer??

Jak dla mnie:

• powinieneś bardziej opisać wasze plany.
  • przedstawić projekt na własnej małej maszynie, a nie prosić od razu o nie wiadomo co.
  • jak jesteście grupą to dobrze mieć portfolio dostępne dla wszystkich na stronie internetowej.
  • kto wchodzi w WizzardSquad?
  • pomysł ma być oryginalny.
  • co oferujecie w zamian?
  • nie zastosowaliście się do szablonu https://lvlup.rok.ovh/t/o-kategorii-wspolpraca-z-lvlup-pro/103
Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Wizzard:

oferta botów

Wizzard:

PS KVM Game Pro najlepiej 64 gb

:kappa:

MichQ
MichQ

Za mało informacji!

• Portfolio?

Wizzard:

VPS KVM Game Pro najlepiej 64 gb

Nie za duzy jak na początek współpracy

Na nie 😛

Meretti
Meretti

Wizzard:

VPS KVM Game Pro najlepiej 64 gb

Nie za dużo? W jaki sposób to się zwróci? Hostując innym serwery:

Wizzard:

ts3, serwery minecraft, boty,vps i wiele więcej.

Ehh NIE.

luxDev
luxDev Pionier

Nie.

Chyba nie muszę uzasadniać swojej wypowiedzi?

happi
happi

Nie ma nawet vpsa 64 gb. Maksymalnie jest 32 i to już cały dedyk, który kosztuje dokładnie 479,90 PLN. Idąc waszym tropem, potrzebujecie dwa całe serwery, które kosztują łącznie dokładnie 959,80 PLN. Zasadnicze pytanie i jedyne pytanie, jak wy chcecie, za przeproszeniem, kurwa to zwrócić?

DoreK
DoreK α-tester v3

KVM Game Pro+ jest na dedykach z, jak dobrze pamiętam, 64 GB RAM. Mam to samo zdanie co poprzednicy, ten temat wygląda jak słaby żart.

Krzychu321
Krzychu321

Smiesza mnie tacy ludzie xD jakie lvlup ma z tego zyski? maja to w tylku ze robicie komus jakies boty.

anon10657637
anon10657637

Dla jasności, bo niektóre osoby mogą powiązać temat ze mną - to że używam na niektórych forach nicku ProgrammingWizzard (bo np. nie ma możliwości jego zmiany), nie oznacza że ktoś nie może założyć sobie konta z nickiem Wizzard i innymi pochodnymi, jak to zrobił autor tematu. Więc informuje, bo już dostałem kilka wiadomości na Discordzie - nie jestem to ja, ja nie mam nic z tym wspólnego. Swoją drogą może i dobrze, bo ta prezentacja jest na tak żałosnym poziomie, że szkoda na nią zwykłego komentarza.

happi
happi

DoreK:

KVM Game Pro+ jest na dedykach z, jak dobrze pamiętam, 64 GB RAM.

Autor nie wspominał o Pro+.

undefined

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Odrzucone