Współpraca z kanałem YouTube

Zombie
współpraca-odrzucone
Tczer
Tczer

Witam,

Podoba mi się bardzo wasz hosting macie rozkoszne ceny chętnie polecił bym swoim widzom na YouTube wasz hosting bo zauważyłem ze bardzo dobrze się spisuje.Oco mi tutaj dokladnie chodzi,chciałbym z wami wpolpracowac iż posiadam kanał YouTube (Tcz3r) z 430 subskrybentami który jest związany z minecraftem i wiem ze nie jeden widz jest chetny kupic za taka cene serwer wiec chętnie bym was reklamował na początku filmu lub na końcu także jak i w opisie filmiku w zamian chciałbym otrzymac serwer który zostanie stworzony dla wszystkich i będzie to easyhc z nowościami i pieniądze zdobyte dzięki itemshopu zostaną przeznaczone na opłatę serwera i dla dzieci w potrzebie ;).

z góry dziękuję miłego wieczoru.

Xepio
Xepio Pionier

Nie.... wierze... -.- zrobiłeś chyba wszystko co możliwe, aby tą współprace nie dostać, nie wiem czy to brak wiedzy na temat tego działu, czy po prostu troll, lecz śmiechłem trochę.

Patbox
Patbox

Po pierwsze na kanale nie było normalnych filmów (czyli odcinków, informacyjnych itp. ) od 3 miesięcy. Po drugie EasyHC? Tego trybu jest za dużo!

Tczer
Tczer

Temu chce serwer żeby zacząć coś nagrywac :-: Dzień Dzień życia adminka i to nie będzie easyhc takie jak jest tylko polski hcf

Patbox
Patbox

Aby nagrać serwer nie potrzeby.

Tczer:

to nie będzie easyhc Napisałeś coś innego... Tczer:

będzie to easyhc Zdecyduj się.

DoreK
DoreK α-tester v3

na nie, temat nawet nie spełnia wymagań

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Tczer:

dla dzieci w potrzebie

😂

Ale zakładając - skoro zdobędziesz reklamę swojego serwera, to wystarczy że go kupisz za "realne pieniądze" i będzie się on sam opłacał:

Tczer:

pieniądze zdobyte dzięki itemshopu zostaną przeznaczone na opłatę serwera

Nie rozumiem po co ten wątek, wpłacaj grosiwo i leć z tematem!

anon10657637
anon10657637

Nawet nie spełniłeś podstawowego kryterium - wzoru tematu.

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

lvlup.pro nie podejmuje współpracy poprzez YouTube - twój pomysł musi być oryginalny, musi zarobić na siebie itp.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Nie da rady