Współpraca z najlepszym hostingiem

Zombie
współpraca-odrzucone
Pchela
Pchela

####Nazwa projektu Erahc ####

####Cel Zrobienie serwera Easyhc z darmową rangą vip.#####

####Co udało nam się zrobić Już prawie wszystko

####Plany Chcemy zrobić serwer na którym ludzie będą się super bawić

####Osoby/organizacje biorące udział (linki) Właściciel:Pchela Admin:Zezzik ####Osoby/organizacje które może wezmą udział (linki) Dużo będzie takich osób ponieważ mamy 200 zł które przeznaczymy na reklamę między innymi:https://www.youtube.com/user/Rydygier2508 https://www.youtube.com/channel/UCFLEIBRL4eWfTCkRfE20szg

####Usługi z lvlup.pro2 których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp)

Serwer VPS MIĘDZY 6-8GB RAM EU ze względu na dużą ilość graczy online W godzinach szczytu będziemy mieli między 60-80 graczy online i taka ilość RAM pozwala na mały zapas aby to chodziło wydajnie. ####Co mogę zaoferować w zamian

Zamieścimy banner lvlup.pro2 wraz z napisem “Główny sponsor” na stronie WWW Automatyczna wiadomość na serwerze “gramy dzięki lvlup.pro2 jest to najlepszy hosting polecamy :)” co 2min. ####Dlaczego ten projekt jest unikalny? Ponieważ był by to jeden z pierwszych serwerów w Polsce easyhc połączone z pvp :slight_smile:

bvcz
bvcz

Pchela:

SystemZ:

Celujemy we współpracę z bardzo unikatowymi projektami które nie były nigdzie spotykane lub bardzo dopracowane serwery z przejrzystymi celami gdzie można zobaczyć już demonstrację tego co jest przygotowane. Myślę, że nie ma co dalej czytać

idailygaming
idailygaming

Projekt odpada na start. Rozumiem, że chcesz zrobić tysięczne Easyhc z darmową rangą. Nie jest to projekt unikatowy. We współpracy z LVLUP chodzi o to, aby projekt był unikatowy i wyróżniał się spośród innych.

"Co udało nam się zrobić Już prawie wszystko" Paczka pluginów i mapa z internetu?

"będą się super bawić" To zrób autorski projekt, którego jeszcze nie było w Polsce.

liamdj23
liamdj23

Współpraca z najlepszym hostingiem

+100 do zatwierdzenia do współpracy

Pchela:

Zrobienie serwera Easyhc z darmową rangą vip -1000 do unikalności

:kappa:

anon10657637
anon10657637

Nie wiem czemu, ale jak to przeczytałem to mi się ten wywiad przypomniał: https://www.youtube.com/watch?v=eaK1LPZHEew

Meretti
Meretti

Ehh, NIE

MichQ
MichQ

Witaj...

Pchela:

####Cel Zrobienie serwera Easyhc z darmową rangą vip.##### Dowidzenia!

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Jestem na tak. Tak unikalnego projektu jeszcze tutaj nie widziałem.

DoreK
DoreK α-tester v3

Tylko tak można ocenić ten temat: Jestem na nie, panowie wyżej podali powód ;)

Patbox
Patbox

Pchela:

####Cel Zrobienie serwera Easyhc z darmową rangą vip.##### To już dyskwakifikuje na początku. Pchela:

Usługi z lvlup.pro2 Nie słyszałem o lvlup.pro2 😂 Pchela:

Chcemy zrobić serwer na którym ludzie będą się super bawić# A skąd wiesz, że będą się bawić? Pchela:

Serwer VPS MIĘDZY 6-8GB RAM EU ze względu na dużą ilość graczy online Tutaj trochę temu zaprzeczasz. Pchela:

W godzinach szczytu będziemy mieli między 60-80 graczy Pchela:

Ponieważ był by to jeden z pierwszych serwerów w Polsce easyhc połączone z pvp Ja myślałem, że na easyhc zawsze było pvp 🤨

Ten projekt nigdy nie byłby rozpatrzony pozytywnie.

Vylence
Vylence

Patbox:

Ten projekt nigdy nie byłby rozpatrzony pozytywnie.

O tym już decyduje SystemZ 😉

Nie no, szanuję generalnie za trolla =D

IceMelt
IceMelt

Witaj, @Pchela.

Czytając od początku Twoją propozycję współpracy muszę powiedzieć, iż Twój pomysł na serwer nie powala. Zauważ, ile już jest dostępnych serwerów z takim trybem, jaki Ty byś chciał stworzyć.

Pchela:

Chcąc współpracować z lvlup.pro - musisz celować w unikatowość.

Pchela:

Już prawie wszystko To znaczy? Sprecyzuj. Bo patrząc na to, że masz prawie wszystko - proponowałbym jednak założyć z własnych oszczędności jakąś maszynę, niż prosić o nią w tym wątku, tym bardziej że lvlup.pro oferuje dość tanią ofertę z dziedziny OpenVZ ;) .

Pchela:

Chcemy zrobić serwer na którym ludzie będą się super bawić W takim razie stwórz sobie idee serwera taką, której jeszcze nie znajdziesz na polskim rynku serwerów mc.

• Jeżeli chcesz spotkać się z młodszym, i mniejszym asortymentem graczy - celuj w serwery typu hardcore, których jest pełno.
  • Natomiast - jeżeli chcesz znaleźć doroślejsze, jak i większe grono użytkowników - spróbuj wymyśleć coś nowego :) .

Pchela:

Właściciel:Pchela

Admin:Zezzik To mi raczej nic nie mówi. Proponuję przedstawić twoje grono moderacyjne - przedstawiając liczbę. A jako, iż widzę mały zasób owej administracji - dołóż do tekstu informacje o przyszłej rekrutacji 😃 .

Pchela:

200 zł które przeznaczymy na reklamę Wow, aż tyle za reklamę u mniejszych youtuberów?! Jak dla mnie, branie po takiej kwocie w tak małym gronie widzów to lekka przesada. Proponuję założyć się o cenę:

• Dla 13-tycięcznego youtubera: <50-70 zł,
  • Dla 7,5-tysięcznego youtubera: <30-50 zł.

Taka możliwość da Ci zaoszczędzenie z budżetem na dalszy rozwój własnego serwera - choćby na jakieś grafiki, urozmajcające wygląd, i zachęcające do grania na serwerze :) .

Inaczej radzę poszukać kogoś innego - na ten moment youtube oferuje szeroką gamę twórców. Napewno znajdziesz więc kogoś - kto za mniejszą cenę przyciągnie większy zasób graczy.

A, i na przyszłość, radzę do tekstu dodawać link poprzez hiperlink - skróci to użycie tekstu we wpisie, tym samym umożliwiając lepszą czytelność :slight_smile: .

Pchela:

Serwer VPS MIĘDZY 6-8GB RAM EU Nie przedstawiłeś który rodzaj maszyn Cię obchodzi. Zatem - gdyby nawet i SystemZ się zgodził na współpracę - prawdopodobnie przydzieliłby Ci maszyny z asortymentu OpenVZ 😛 . Musisz na przyszłość sprecyzować rodzaj maszyn.

Pchela:

mieli między 60-80 graczy online Jeżeli szacujecie już tak wielką ilość graczy - radzę zaopatrzyć się w ciut większego youtubera, posiadającego circa. 25-30 tysięcy subskrypcji.

Pchela:

Zamieścimy banner lvlup.pro2 wraz z napisem “Główny sponsor” na stronie WWW

Automatyczna wiadomość na serwerze “gramy dzięki lvlup.pro2 jest to najlepszy hosting polecamy :)” co 2min. To nie przejdzie. Jeżeli chcecie mieć tak wielką ilość pamięci RAM za praktycznie nic - i wystawiacie w swojej ofercie tylko to - no wybaczcie, to trochę za mało, tymbardziej że co druga oferta wygląda tak samo 😕 .

Pchela:

Ponieważ był by to jeden z pierwszych serwerów w Polsce easyhc połączone z pvp :slight_smile:

Odsyłam więc tu, zobaczyć jak wielki jest szereg serwerów, o których piszesz, a przy okazji - przedstawiam w słówku "tu" na czym polega hiperlink, o którym pisałem wyżej 😃 .

To tyle z mojej strony. Dodając moje małe poscriptum - polecam następnym razem zaopatrzyć się w lepszą idee serwera, oraz poduczyć się lekko o użyciu interpunkcji, oraz o formatowaniu tekstu :) .

Vylence
Vylence

Nie wypowiadaj się nt. tego typu youtuberów zwłaszcza robiąc serwer reallife. Nie masz pojęcia jak działa tam rynek i kto jest guru, w tym przypadku ejkej jest jednym z najlepszych i tanich wyborów, epiica bym wymienił na kogokolwiek innego.

IceMelt:

Wow, aż tyle za reklamę u mniejszych youtuberów?! Jak dla mnie, branie po takiej kwocie w tak małym gronie widzów to lekka przesada. Proponuję założyć się o cenę:

Dla 13-tycięcznego youtubera: <50-70 zł, Dla 7,5-tysięcznego youtubera: <30-50 zł.

IceMelt
IceMelt

Vylence:

Nie wypowiadaj się nt. tego typu youtuberów zwłaszcza robiąc serwer reallife. Przepraszam bardzo, ale jeżeli robię własny serwer reallife - to już nie mogę posiadać wiedzy na temat rynku twórców? To, że tworzę dany typ serwera nie znaczy, że nie mogę posiadać wiedzy co do youtuberów nagrywających inny tryb.

W tym wypadku nie posiadam wiedzy na temat tego, kto jest guru, i jaki jest rynek twórców nagrywających serwery hardcore, bo mnie to nie interesuje. Po prostu oszacowałem cenę, która by mi odpowiadała gdybym to ja nagrywał filmy z takich serwerów, oraz jaka by mogła interesować innych youtuberów.

Vylence:

w tym przypadku ejkej jest jednym z najlepszych i tanich wyborów W takim razie czemu autor posta zamierza tyle wydać na youtuberów?

Xepio
Xepio Pionier

Heh.. to mi się podoba, dyskusja i poruszanie tematów związane z tą prośbą o współprace jakby miała jakąś mała szanse się udać ^.^. Uwaga gwarantuje że nie dostaniesz współpracy na ten tryb(pomysł), wystarczyło przejrzeć listę innych serwerów easyh.. i byś wiedział co zrobiłeś zle na starcie.. oraz było juz to wałkowane bardzo dużo razy wiec nie ma sensu tu pisać dlaczego^.^

Projekt Na NIE

ps: jak masz jakieś zdjęcie spawna to chętnie zobaczę :) możesz umieścić tutaj zdjęcie

luxDev
luxDev Pionier

Czytając cel który chce autor tematu osiągnąć automatycznie opuściłem temat, ale zmusiłem się później do wypowiedzi bo dawno nie pisałem nic na forum, a więc easyhc to najgorsze co może być SystemZ nawet by nie wszedł o-/

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Odrzucone