Witaj, @Pchela.
Czytając od początku Twoją propozycję współpracy muszę powiedzieć, iż Twój pomysł na serwer nie powala. Zauważ, ile już jest dostępnych serwerów z takim trybem, jaki Ty byś chciał stworzyć.
Pchela:
####Cel Zrobienie serwera Easyhc z darmową rangą vip.#####
Chcąc współpracować z lvlup.pro - musisz celować w unikatowość.
Pchela:
Już prawie wszystko
To znaczy? Sprecyzuj. Bo patrząc na to, że masz prawie wszystko - proponowałbym jednak założyć z własnych oszczędności jakąś maszynę, niż prosić o nią w tym wątku, tym bardziej że lvlup.pro oferuje dość tanią ofertę z dziedziny OpenVZ ;) .
Pchela:
Chcemy zrobić serwer na którym ludzie będą się super bawić
W takim razie stwórz sobie idee serwera taką, której jeszcze nie znajdziesz na polskim rynku serwerów mc.
- Jeżeli chcesz spotkać się z młodszym, i mniejszym asortymentem graczy - celuj w serwery typu hardcore, których jest pełno.
- Natomiast - jeżeli chcesz znaleźć doroślejsze, jak i większe grono użytkowników - spróbuj wymyśleć coś nowego :) .
Pchela:
Właściciel:Pchela
Admin:Zezzik
To mi raczej nic nie mówi. Proponuję przedstawić twoje grono moderacyjne - przedstawiając liczbę. A jako, iż widzę mały zasób owej administracji - dołóż do tekstu informacje o przyszłej rekrutacji 😃 .
Pchela:
200 zł które przeznaczymy na reklamę
Wow, aż tyle za reklamę u mniejszych youtuberów?! Jak dla mnie, branie po takiej kwocie w tak małym gronie widzów to lekka przesada. Proponuję założyć się o cenę:
- Dla 13-tycięcznego youtubera: <50-70 zł,
- Dla 7,5-tysięcznego youtubera: <30-50 zł.
Taka możliwość da Ci zaoszczędzenie z budżetem na dalszy rozwój własnego serwera - choćby na jakieś grafiki, urozmajcające wygląd, i zachęcające do grania na serwerze :) .
Inaczej radzę poszukać kogoś innego - na ten moment youtube oferuje szeroką gamę twórców. Napewno znajdziesz więc kogoś - kto za mniejszą cenę przyciągnie większy zasób graczy.
A, i na przyszłość, radzę do tekstu dodawać link poprzez hiperlink - skróci to użycie tekstu we wpisie, tym samym umożliwiając lepszą czytelność :slight_smile: .
Pchela:
Serwer VPS MIĘDZY 6-8GB RAM EU
Nie przedstawiłeś który rodzaj maszyn Cię obchodzi. Zatem - gdyby nawet i SystemZ się zgodził na współpracę - prawdopodobnie przydzieliłby Ci maszyny z asortymentu OpenVZ 😛 .
Musisz na przyszłość sprecyzować rodzaj maszyn.
Pchela:
mieli między 60-80 graczy online
Jeżeli szacujecie już tak wielką ilość graczy - radzę zaopatrzyć się w ciut większego youtubera, posiadającego circa. 25-30 tysięcy subskrypcji.
Pchela:
Zamieścimy banner lvlup.pro2 wraz z napisem “Główny sponsor” na stronie WWW
Automatyczna wiadomość na serwerze “gramy dzięki lvlup.pro2 jest to najlepszy hosting polecamy :)” co 2min.
To nie przejdzie. Jeżeli chcecie mieć tak wielką ilość pamięci RAM za praktycznie nic - i wystawiacie w swojej ofercie tylko to - no wybaczcie, to trochę za mało, tymbardziej że co druga oferta wygląda tak samo 😕 .
Pchela:
Ponieważ był by to jeden z pierwszych serwerów w Polsce easyhc połączone z pvp :slight_smile:
Odsyłam więc tu, zobaczyć jak wielki jest szereg serwerów, o których piszesz, a przy okazji - przedstawiam w słówku "tu" na czym polega hiperlink, o którym pisałem wyżej 😃 .
To tyle z mojej strony. Dodając moje małe poscriptum - polecam następnym razem zaopatrzyć się w lepszą idee serwera, oraz poduczyć się lekko o użyciu interpunkcji, oraz o formatowaniu tekstu :) .