Cześć. Piszę tutaj, ponieważ chciałbym aby na moim serwerze z kilkoma trybami działał system karania integrując się z innymi trybami połączonymi z moim BungeeCordem. Plugin, który używam do karania to LiteBans. Próbowałem już jedną z metod na zintegrowanie serwerów i faktycznie ona działa (wrzucenie pluginu tylko do folderu plugins na bungee), ale jest jeden problem. Komendy, które oferuje wtyczka mogą używać jedynie osoby z uprawnieniami dodanymi w pliku config.yml bungee lub z konsoli (też bungee), a ja chciałbym aby komend na banowanie, wyciszanie itp. mogły używać osoby z permisjami na tylko jednym z serwerów oraz z konsoli wybranego serwera, ponieważ mam skrypt na cenzurę, który wykonuje komendy przez konsolę więc inaczej to nie działa + większość administracji ma rangę tylko na jednym trybie, a mimo to może używać komend administracyjnych na każdym serwerze. Widziałem, że wiele serwerów posiada takie połączenie i sam bym coś takiego chciał zrobić, ale niestety nie wiem jak. Jeśli ktoś zna sposób na rozwiązanie tego problemu to proszę o pomoc. Z góry dzięki ;)