Wyczekiwane gry w 2020

Pytania i problemy
Aylin
Aylin ex-admin forum.lvlup.pro

Macie jakieś konkretne tytuły na które czekacie? Jakiś nowy tytuł czy kontynuacje serii? Wersje na blaszaka czy konsolowe tytuły także?

Poniżej link do zbiorowego artykułu (EN): https://www.gamespot.com/articles/game-release-dates-of-2020-ps5-xbox-series-x-ps4-x/1100-6469273/

Proszę o nie wytykanie innym wyboru takiej a nie innej platformy (poza mobilką, to nie platforma do gier 😛) czy serii/tytułu. Jestem ciekawa czy macie jakieś preferencje odnośnie nowych tytułów, czy jest coś na co warto wydać pełną kwotę od razu w dniu wydania lub krótko po niej.

error
error

No oczywiście Cyberpunk 😋

Hank
Hank

Dying Light 2 i Mr. Prepper

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Czekam na Bayonetta 3, ale nie zapowiedzieli jej jeszcze na 2020 😒 Dwójka nie była zła ale przydałoby się coś co dorówna jedynce.

Z tych zapowiedzianych to zdecydowanie Cyberpunk 2077

Aylin

Mnie Cyberpunk aż tak nie pociąga jak Animal Crossing: New Horizon na Switcha. Gierki na tą konsolę mają jakiś swój taki urok, są kolorowe i estetyczne. Trochę komiksowe i bardziej dla młodszej publiki, ja wiem 😛

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Aylin:

Animal Crossing: New Horizon

Zapowiedzieli na 2020 ? :thinking:

Aylin

Póki co release date jest podany jako 20.03.2020

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro
SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

@bopke Valve Index już jest gotowy na biurku? ;)

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

niestety narazie skompletowałem tylko PC pod minimalne, teraz na przeszkodzie przed zakupem indexa jest jeszcze przeprowadzka do mieszkania gdzie będzie miejsce na granie w vr :(

2KKgfx
2KKgfx Regularny

Najbardziej chyba czekam na Dying Light 2, The Last of Us: Part II, Death Stranding (PC).

Oraz oczywiście na Minecraft: Dungeons. :kappa:

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.