Wydzierżawię miejsce na serwerze dedykowanym

Zombie
rynek-oferuję
Roberrt
Roberrt

Cześć, Wydzierżawię(Wynajmę) miejsce na moim serwerze dedykowanym.

Jak to działa? Otrzymujesz dostęp do wirtualnej maszyny na wybrane przez siebie parametry (proxmox), instalujesz samemu system lub mogę to zrobić za ciebie.

Specyfikacja sprzętu: CPU: AMD Ryzen 5 3600 RAM: 64 GB 2666 Mhz Dyski: 2x 480 GB NVME (RAID 0) IPv4: 1 szt w pakiecie (każde kolejne 5zł/miesiąc - opłata dla datacenter) Sieć 1Gbps

Dostępne:

6 vCPU - (czyli 6 prawdziwych wątków, nie tych oszukańczych) 40 GB ram 500 GB dysku ^^^^^^ do rozdzielenia na tyle maszyn ile będziesz potrzebował.

Płatność: paypal/przelew/blik/paysafecard(+5%).

Dla firm, wystawiam fv.

Udostępniam dowolną konfigurację na 24h do przetestowania.

Dudix
Dudix

lokalizacja?

Roberrt
Roberrt

Polska -> Warszawa

Jakub
Jakub

A dokładniej jakie DC?

Roberrt
Roberrt

Meverywhere, tylko nazwijmy to, oferta dostępna u nich publicznie odbiega od tego co my mamy ogarnięte ;)

Jakub
Jakub

image|690x46 Z tego co widzę to jest to oferta dostępna dla wszystkich publicznie.

Dudix
Dudix

Tak, tylko oferta publiczna ma gorsze parametry. sam z tego korzystałem, i niestety I/O jest strasznie wysokie.

Roberrt
Roberrt

SLA, dACL, wymiana podzespołów on-demand, alokacja bloków adresów ip i kilka innych bajerów ;)

Dudix
Dudix

więcej płacisz niz zwykli klienci?

Roberrt
Roberrt

Są informacje którymi nie mogę się podzielić, mogę zapewnić jedynie że płacę tyle samo za adresy ip.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.