WymianaPSC.pl - Szybka i tania wymiana PaySafeCard

Zombie
FairGames
FairGames

Witajcie, Chciałbym wam zaprezentować moją stronę służącą do wymiany PaySafeCard na Paypal, Przelew, Revolut oraz inne po kontakcie mailowym. Prowizja na start wynosi 18%. Dla partnerów 17% z możliwością negocjacji. W najbliższym czasie jest planowanie wdrożenie API dla partnerów.

https://wymianapsc.pl/

2KKgfx
2KKgfx Regularny

Wymiana automatyczna czy jak profesjonaliści poprzez GG? :kappa:

FairGames
FairGames

Przez IRC :kappa:

KrEdEnS
KrEdEnS Moderator Freebies

Zawsze można przez Mumble bumble :kappa:

FairGames
FairGames

Przez list (poczta) :kappa:

KrEdEnS

Gołąb lepszy Homing_pigeon|620x500,50%

krzmaciek
krzmaciek

Gołomp najleprzy

KrEdEnS

♥️

FairGames
FairGames

Promocja!

Prowizja 16% (Zamiast 18%) dla osób które polubią i udostępnią nasz fanpage na facebooku.

Wymianapsc.pl - Szybka i tania wymiana Paysafecard - Strona główna | Facebook

W celu skorzystania z promocji polub i udostępnisz nasz fanpage następnie utwórz transakcje wymiany i wyślij wiadomość poprzez zakładkę kontakt na stronie z wiadomością:

,,Kod rabatowy LVLUP.pro"

Promocja obowiązuje do 05.08.2019

dominixz
dominixz

Korzystał ktoś z tego "serwisu", warto? Czy lepiej omijać i za te psc doładować konto na levelap :nosacz:

KrEdEnS

Alegrowicz wygląda uczciwie :)

FairGames
FairGames

Posiadamy już 30 transakcji przeprowadzonych w ciągu tygodnia (liczę wyłącznie transakcje o statusie ,,Transakcja zrealizowana").

Twcie
Twcie

Polecam stronę, wszystko działa sprawnie, wymienialiśmy juz kilka kodów. Jak do tej pory jesteśmy zadowoleni ze współpracy.

DoreK
DoreK α-tester v3

Może nie jestem specem, ale tak patrzę na tą politykę prywatności jakim prawem operatorem i administratorem danych osobowych może być... domena? xD Przecież to sensu żadnego nie ma ;) image|690x487 Zatem przychodzi pytanie dot. legalności całego przedsięwzięcia.

FairGames
FairGames

W polityce prywatności znajdowały się dane przed tym jak konkurencja zaczęła mi grozić. Pozdrawiam

DoreK
DoreK α-tester v3

Groźby to się zgłasza na policję, dane powinny zostać bo wątpię by aktualnie było to poprawne.

FairGames
FairGames

Niedługo poprawie to, taka informacja dla ciebie przeczytaj sobie jak działa system karny w PL :)

DoreK
DoreK α-tester v3

nie chcesz wiedzieć jak działa skarbówka w PL chyba ;]

FairGames
FairGames

Wiem doskonale, zainteresujcie się swoimi serwerami bo EULA jest łamana i to mocno :slight_smile: Jeżeli masz wątpliwości pisz pw bądź discord.

DoreK
DoreK α-tester v3

Mów za siebie, aktualnie tworzony przeze mnie serwer jest zgodny z warunkami EULA.

Kamilkime
Kamilkime Regularny

Zgodnie z RODO dane osoby przetwarzającej dane mają być i tyle, jak ktoś ci grozi to tak jak mówi @DoreK - od tego jest policja. No i brakuje mi tu na stronie jakiejś informacji o cookies - może i upierdliwe, no ale jednak wymagane

Dudix
Dudix

polecam.

Za co dajecie mi źle opinie?

dominixz
dominixz

image|688x70 Transakcje są nadal zawieszone? Jak tak to kiedy będą działać?

DoreK
DoreK α-tester v3

https://lvlup.rok.ovh/t/wymianapsc-pl-szybka-i-tania-wymiana-paysafecard/11657/#15?u=dorek Wydaje mi się że dyskusja od tego posta w dół powinna całkowicie skreślić tą działalność wraz z użytkownikiem tworzącym temat xD Według mnie temat na śmieci.

FairGames
FairGames

Transakcje zostały wstrzymane, nikt nie został oszukany/okradziony więc nie widzę tutaj problemu :) Niedługo powrót z dodaniem MyPSC 😘

FairGames
FairGames

Serwis ponownie wrócił do życia :)

DoreK
DoreK α-tester v3

Znowu 😂 a tym razem serwis szanuje RODO i inne przepisy? ;]

FairGames
FairGames

Serwis jest zgodny z RODO, jeżeli uważasz, że coś jest niezgodne z prawem itp. napisz na PW chętnie to poprawimy :slight_smile:

Nafik
Nafik

Hm trochę długo jak do 4 tygodni image|690x231

artur9010
artur9010

Ta cała strona wygląda jak jeden wielki scam, jakaś templatka i brak jakichkolwiek danych na temat usługodawcy. Przejrzałem regulamin, politykę prywatności, stopkę. Nic.

FairGames
FairGames

Dzięki za trafną uwagę, jak wspominałem na discordzie wszystko będzie poprawione do tygodnia na nowej platformie. Witryna nie jest zbytnio urokliwa lecz nie jest stworzona z template 😃

@Nafik Wydaje mi się, że dużo nie trzeba tłumaczyć bo komunikat jest treściwy odnośnie aktualnej sytuacji. Możliwe, że niedługo wszystko wróci do normy.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Wątek zostaje zamknięty ze względu na okoliczności, które wyszły na jaw w innym projekcie tego typu: https://lvlup.rok.ovh/t/wymiana-kodow-psc-na-paypal/16473/#9?u=timo