Witam serdecznie, mam problem odnośnie servera rusta, nigdzie nikt nie jest mi w stanie pomóc naprawić tego, na internecie też nic nie możemy znaleźć co by nam mogło pomóc w tej sprawie. Sprawa wygląda tak, że server rust wyświetla się tylko w historii grania i w ulubionych, w zakładce community niestety się nie znajduję, przez co nowi gracze nie mogą wbijać na server. Piszę z góry, ze server nie posiada oxide, iptables jest otwarty, porty odblokowane, update zrobiony, jak samej gry i steam, update ubuntu i jeszcze masa innych rzeczy, staraliśmy się to naprawić, ale już od dwóch dni nie jesteśmy w stanie tego naprawić. Na zdjęciu nr dwa, które podsyłam uruchamia się server, ale nie wiemy czy wszystko na pewno jest dobrze. Robiliśmy już chyba wszystko co mogliśmy, próbowaliśmy już wszystkiego co mogliśmy chyba zrobić walczyliśmy całą noc, ale na darmo, postawiliśmy drugi server na tej samej maszynie, ale też nie chciał się pokazać, z góry informuję, że server NIE jest na blackliscie serwerów rust. Została chyba tylko jedna opcja czyli reinstalacja, ale tego właśnie nie chcemy. Dziękuję bardzo za wysłuchanie do końca!
Zdj1

Zdj2

Widać tylko server w historii i ulubionych, ale jak bym miał zablokowane porty, to wgl by się nie wyświetlało po pierwsze ;p