xFatal - Technik TS3

Zombie
rynek-oferuję
xFatal
xFatal

Zapraszam do obejrzenia prezentacji poniżej. *Tylko większe zlecenia. undefined

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

nie znalazlem do czego odnosi sie ta gwiazdka przy wynagrodzeniu

xFatal
xFatal

Już dodałem

xFatal
xFatal

Od dzisiaj można się ze mną skontaktować przez maila: xfatal@tsmoney.pl :)

Flyspeak
Flyspeak

Odradzam. Albo jesteś wolnym strzelcem albo osobą z tsmoney.pl Aby konfigurować boty i inne rzeczy potrzebujesz hasła Query co w tym wypadku może być trochę ryzykowne bo wspierasz inny konkretny ts3.

xFatal
xFatal

Wspieram wiele większych teamspeaków i nie było jeszcze sytuacji żeby ktoś miał problem przez to że posiadam własnego teamspeak'a przez którego łatwo się ze mną skontaktować.

anon10657637
anon10657637

Flyspeak:

Albo jesteś wolnym strzelcem albo osobą z tsmoney.pl

Ja robie dla kilku klientów w jednym momencie i mam jednego, stałego mocodawcę - w czymś problem? Raczej nie, póki jest się zdrowym na umyśle i nie wykorzystuje furtek na szkodę konkurencji.

krides
krides

To jest prawda nie polecam tego "Technika" umie tylko skopiowac i tyle

xFatal
xFatal

Co? To ty chyba kolego z innym xfatalem współpracowałeś. Pokaż mi dowody to wyjaśnimy 😉

MichQ
MichQ

Polecam osobę 😃

xFatal
xFatal

Aktualne.

Err0r
Err0r

xFatal:

Wspieram wiele większych teamspeaków i nie było jeszcze sytuacji żeby ktoś miał problem przez to że posiadam własnego teamspeak’a przez którego łatwo się ze mną skontaktować.

wspierasz parę większych teamspeakow możesz je wymienić ? także zmieniając temat zabezpieczanie serwera przed atakami czyli nic zwyczajnego bo ip tables tak naprawdę każdy może zrobić z poradnikiem z neta , pomoc w wyborze maszyny jest to opisane na hostingach które się tym zajmują ( bahu , netspeak ) więc nic nadzwyczajnego . Napisz trochę więcej informacji o sobie :) pozdrawiam

xFatal
xFatal
  1. Jeżeli chodzi o teamspeaki to obecnie zajmuję się Ts-Fortnite.PL i tsmoney.pl (I parę innych teamspeaków którym doradzam)
  2. Zabezpieczenia to nie tylko iptables, więcej nie mogę zdradzić.
  3. A jeżeli chodzi o pomoc w wyborze maszyny to staram się każdemu klientowi podać jak najlepszy wybór przy jego zapotrzebowaniu na zasoby. Czyli jakie maszyny pod boty,stronę itp.
karkow
karkow

W takim razie poleć mi sprzęt/hosting dla grupy 100+. W jaki sposób pomożesz w uzyskaniu licencji? Dajesz gwarancję?

• stawia się za wyrazem.
xFatal
xFatal

Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam na pw :slight_smile: Nie będziemy robić niepotrzebnego spamu.

Err0r
Err0r

xFatal:

Zabezpieczenia to nie tylko iptables, więcej nie mogę zdradzić.

to czego nie wolno zdradzić to po prostu dobre rangi na ts3 ? i ile kosztuje taka usługa ?

xFatal
xFatal

Chyba się kolego naczytałeś za dużo poradników. A co do ceny to nie mam ustalonego cennika zależy to od ilości pracy włożonej w projekt 😃

Err0r
Err0r

xFatal:

Chyba się kolego naczytałeś za dużo poradników.

A co do ceny to nie mam ustalonego cennika zależy to od ilości pracy włożonej w projekt 😃

naczytałem sie poradników i przez to moją wiedzę uważą za dosyć bogatą , więc nie widze jakiś wielkich mankamentów w tym co napisałem

xFatal
xFatal

Ale to jak chcesz się popisać to nie w tym temacie. #koniec spamu Potrzebujesz pomocy zapraszam na pw 😉

Err0r
Err0r

xFatal:

Ale to jak chcesz się popisać to nie w tym temacie.

#koniec spamu

Potrzebujesz pomocy zapraszam na pw 😉

nie potrzebuje pomocy tylko wyraziłem moją opinię niszowego "techinka" serwerów teamspeak3 ;)

xFatal
xFatal

To raczej nie podchodzi pod opinie, tylko pod głupie cwaniackie docinki 😉

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

xFatal:

Zabezpieczenia to nie tylko iptables, więcej nie mogę zdradzić.

Znacznie lepiej zainteresujesz swoimi usługami jeżeli powiesz co właściwie oferujesz. W tym momencie ja jako potencjalny klient nie jestem zainteresowany Twoimi usługami, a jeżeli wymienisz jakąś ciekawą opcję to może mógłbym się skusić :thinking:

xFatal
xFatal

W takim razie zapraszam do prywatnej wiadomości. Na prezentacji są tylko najważniejsze informacje, napisz mi czego potrzebujesz a na pewno się dogadamy :slight_smile:

Err0r
Err0r

xFatal:

To raczej nie podchodzi pod opinie, tylko pod głupie cwaniackie docinki 😉

zazjom sie z definicjami powiem ci tyle , ale i tak pokazałeś swój poziom w wypowiedziach , które przedstawiają mnie w jak najgorszym świetle 😊