Zapraszam do obejrzenia prezentacji poniżej. *Tylko większe zlecenia.
Zapraszam do obejrzenia prezentacji poniżej. *Tylko większe zlecenia.
nie znalazlem do czego odnosi sie ta gwiazdka przy wynagrodzeniu
Już dodałem
Odradzam. Albo jesteś wolnym strzelcem albo osobą z tsmoney.pl Aby konfigurować boty i inne rzeczy potrzebujesz hasła Query co w tym wypadku może być trochę ryzykowne bo wspierasz inny konkretny ts3.
Wspieram wiele większych teamspeaków i nie było jeszcze sytuacji żeby ktoś miał problem przez to że posiadam własnego teamspeak'a przez którego łatwo się ze mną skontaktować.
Flyspeak:
Albo jesteś wolnym strzelcem albo osobą z tsmoney.pl
Ja robie dla kilku klientów w jednym momencie i mam jednego, stałego mocodawcę - w czymś problem? Raczej nie, póki jest się zdrowym na umyśle i nie wykorzystuje furtek na szkodę konkurencji.
To jest prawda nie polecam tego "Technika" umie tylko skopiowac i tyle
Co? To ty chyba kolego z innym xfatalem współpracowałeś. Pokaż mi dowody to wyjaśnimy 😉
Polecam osobę 😃
Aktualne.
xFatal:
Wspieram wiele większych teamspeaków i nie było jeszcze sytuacji żeby ktoś miał problem przez to że posiadam własnego teamspeak’a przez którego łatwo się ze mną skontaktować.
wspierasz parę większych teamspeakow możesz je wymienić ? także zmieniając temat zabezpieczanie serwera przed atakami czyli nic zwyczajnego bo ip tables tak naprawdę każdy może zrobić z poradnikiem z neta , pomoc w wyborze maszyny jest to opisane na hostingach które się tym zajmują ( bahu , netspeak ) więc nic nadzwyczajnego . Napisz trochę więcej informacji o sobie :) pozdrawiam
W takim razie poleć mi sprzęt/hosting dla grupy 100+. W jaki sposób pomożesz w uzyskaniu licencji? Dajesz gwarancję?
Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam na pw :slight_smile: Nie będziemy robić niepotrzebnego spamu.
xFatal:
Zabezpieczenia to nie tylko iptables, więcej nie mogę zdradzić.
to czego nie wolno zdradzić to po prostu dobre rangi na ts3 ? i ile kosztuje taka usługa ?
Chyba się kolego naczytałeś za dużo poradników. A co do ceny to nie mam ustalonego cennika zależy to od ilości pracy włożonej w projekt 😃
xFatal:
Chyba się kolego naczytałeś za dużo poradników.
A co do ceny to nie mam ustalonego cennika zależy to od ilości pracy włożonej w projekt 😃
naczytałem sie poradników i przez to moją wiedzę uważą za dosyć bogatą , więc nie widze jakiś wielkich mankamentów w tym co napisałem
Ale to jak chcesz się popisać to nie w tym temacie. #koniec spamu Potrzebujesz pomocy zapraszam na pw 😉
xFatal:
Ale to jak chcesz się popisać to nie w tym temacie.
#koniec spamu
Potrzebujesz pomocy zapraszam na pw 😉
nie potrzebuje pomocy tylko wyraziłem moją opinię niszowego "techinka" serwerów teamspeak3 ;)
To raczej nie podchodzi pod opinie, tylko pod głupie cwaniackie docinki 😉
xFatal:
Zabezpieczenia to nie tylko iptables, więcej nie mogę zdradzić.
Znacznie lepiej zainteresujesz swoimi usługami jeżeli powiesz co właściwie oferujesz. W tym momencie ja jako potencjalny klient nie jestem zainteresowany Twoimi usługami, a jeżeli wymienisz jakąś ciekawą opcję to może mógłbym się skusić :thinking:
W takim razie zapraszam do prywatnej wiadomości. Na prezentacji są tylko najważniejsze informacje, napisz mi czego potrzebujesz a na pewno się dogadamy :slight_smile:
xFatal:
To raczej nie podchodzi pod opinie, tylko pod głupie cwaniackie docinki 😉
zazjom sie z definicjami powiem ci tyle , ale i tak pokazałeś swój poziom w wypowiedziach , które przedstawiają mnie w jak najgorszym świetle 😊