McBlui:
PS: Przepraszam za błędy ,ale mam jedną ręke w gipsie i trudno mi pisać itd...
Potrafisz rozśmieszyć mnie już od pierwszego zdania 😆
Niewielu osobom się to udaje. Gratulacje.
To nie jest żadne wytłumaczenie na robienie błędów.
Skoro masz jedną rękę to jeśli się starasz to napiszesz wolniej ale poprawnie.
Jeśli nie miałbyś sprawnych obu rąk to faktycznie byłoby to już dobre uzasadnienie.
Chociaż wtedy osobiście po prostu użyłbym klawiatury ekranowej, ust i rysika ale nie wymagam swojej upartości u innych :slight_smile:
Tu mam negatywne odczucia bo to może oznaczać że nie postarasz się również w projekcie skoro nie starasz się w takich błahych rzeczach.
Na moim przykładzie.
Miałem całą jedną rękę w gipsie i nie było to dla mnie żadnym wytłumaczeniem.
Grałem w strzelanki i robiłem sobie kanapki. Nawet na WF trochę ćwiczyłem co mogłem, bo chciałem :slight_smile:
adminek153:
Nie do końca rozumiem ludzi, którzy podkreślają AUTORSKOŚĆ(?), dlaczego podkreślasz ją aż tak bardzo?
Zauważyłem tą tendencję na MPC. Tendencja ta jest dziwna bo każdy serwer ma autora. Każda implementacja ma swojego twórcę.
Sporo osób też ciągle majaczy o pasji
. Wszystko robią dla pasji, i w ogóle całe ich życie to pasja. Dopisują to wszędzie jak jakiś wypełniacz. Może to takie lorem ipsum v2 made by mpc?
Moja praca to moje hobby - to powiedziałbym ja ale wtedy to nie brzmi już tak fajnie 😃
luxDev:
Ja bym dopisał, do wątku Pana Michała, że do współpracy trzeba posiadać minimum, 15 lat.
Nie chciałbym skreślać osób za wiek. Rozmawiałem z kilkoma 13 latkami którzy kulturą i ortografią pobijają nie jednego dorosłego :slight_smile:
Wolę przeczytać 2x więcej postów ale mieć pewność że nie pominę żadnej perełki.
McBlui:
1.Ja nie pracuje z nikim ,ponieważ jak mam jakiś pomysł na serwer to sam go realizuje.
Skoro wszystko realizujesz sam to nie potrzebujesz współpracy z lvlup.pro.
Musisz zrozumieć że jeśli ktoś płaci za twoje narzędzia to musisz się po części dostosować.
W tym wypadku jestem to ja i widząc że walczysz ze społecznością która konstruktywnie krytykuje twój pomysł (bo po to jest ta kategoria i robią to dla twojego dobra) nastawia mnie to negatywnie.
Nie widzę logiki w tworzeniu negatywnego nastawienia u twojego potencjalnego sponsora, ale ok.
McBlui:
2.Po co mi np.administracja skoro pluginy wszystko zrobią za nią.
Jak rozumiem wszystko masz tak zautomatyzowane, łącznie z pluginem na sztuczną inteligencję i bota że nie widzisz potrzeby odpisywania graczom i kontroli co się dzieje na serwerze przy powiedzmy wypełnionych chociaż 40 slotach?
Zakładasz też że będziesz 24h/7 na serwerze oraz że żaden plugin nie będzie miał błędów oraz że wszystko przewidziałeś w konfiguracji np. uprawnień.
Nie uczestniczyłem w prowadzeniu serwera MC na ~80 graczy dłużej niż kilka miesięcy ale wydaje mi się że to błędne podejście i skutkowałoby to obniżeniem pozytywnych doznań graczy a w efekcie mało osób by tam grało o ile by tam ktoś grał
McBlui:
Więc nie wymieniaj mojego serwera do grona "Pospolitych" ,ponieważ on taki nie jest. Nie ma drugiego serwera nawet w 1/5 podobnego do mojego.
To jego zdanie i ma do niego prawo.
Tak samo jak ty masz prawo nie zgadzać się z jego opinią na ten temat.
Na twoim miejscu starałbym się bardziej przekonać do siebie lub lepiej sprzedać twój pomysł zamiast brzmieć jakbyś go atakował.
Metoda na siłę nie działa i powoduje zbędny shitstorm.
McBlui:
Ps: Co masz do mojej "ortografi"
Widzę że robisz mnóstwo błędów, nie reformujesz się - poprawiłeś ten błąd który Ci wskazano ale ten sam błąd w późniejszym poście już nie. Tu można zarzucić Ci ignorancje i IMHO będzie miało to podstawy.