xRust.pl - BlazingPack 1.8.8

Zombie
Ysparr
Ysparr

WITAJCIE • Chcemy zaprezentować Wam projekt nad którym pracowaliśmy ponad 6 miesięcy głównym naszym celem jest:

• zapewnić Ci rozrywkę na maksymalnym poziomie, to właśnie dla ciebie przez prawie cztery miesiące tworzyliśmy ten serwer od podstaw. Chcemy aby nasi administratorzy nie tylko pilnowali porządku na serwerze, zależy nam również

• na tym aby utrzymywali jak najlepszy kontakt z graczami. Dobrze dobrany zespół to rzecz jaką możemy wam zagwarantować już na starcie.

• U nas każdy znajduję się na należnym mu miejscu, wszyscy zostali dobierani spośród bardzo długiej listy kandydatów.

• Oczywiście to nie wszystko co mamy do zaoferowania, nie skłamałbym pisząc, że gdybym miał przedstawić tutaj wszystkie nasze

• zalety to po prostu czytając zanudzilibyście się na śmierć. Tak więc nie czekaj, wejdź i sprawdź.

INFORMACJE

• Adres serwera: xRust.pl

• Wersja: 1.8.8 Blazingpack

• Typ serwera: Rust in minecraft

• Pojemność: 1000 osób

• Sektorów: 10

• Pojemność sektora: 100 osób

• Border mapy: 2500 kratek

• Wipe (Edycja): Pierwszy (Pierwsza)

ODWIEDŹ NAS NA

• FANPAGE: xrustpl •

• TEAMSPEAK: ts.xrust.pl •

• WEBSITE: prace •

GWARANTUJEMY

• Stabilność - Przyjemna gra bez najmniejszego laga, dzięki sektorom oraz potężnej maszynie jest to możliwe.

• Przyjazną administracje - Administracja nie ucieka od obowiązków oraz nie braliśmy byle jakich osób.

• Gwarancja - Gwarancja jakości pluginów oraz brak jakichkolwiek wycieków.

ADMINISTRACJA

• Yspar - CEO Serwera, to dzięki niemu mogliśmy zrealizować całą koncepcję xRust'a to wlaśnie on sprawił że możemy dziś zaprezętować wam ten serwer. Gdyby nie zasilał nas swoimi pomysłami już dawno osiadalibyśmy na mieliźnie.

• Aleks - Założyciel Serwera, człowiek który stawił czoła wyzwaniu jakim było złożenie wszystkiego do kupy, zarządza administracją. Despotyczny, inteligenty oraz dojrzały człowiek, osoba która wpadła na pomysł żeby stworzyć owy serwer. Natomiast nie zyczymy nikogo sporu z tym panem.

• JoshxPL - Założyciel Serwera, człowiek na serwer wprowadził bardzo dużo nowści, człowiek który w serwer wkłada całe serce, człowiek dzięki któremu wszystko stoi jak ekhem z rana, zarządza administracją, człowiek do tańca i do różańca, mega poczucie humoru.

• GAPEK - Administrator serwera Cichy i skromny chłopak, dla niego gracz jest kims naprawde ważnym, wprowadził kilka pomysłów na serwer, pomagał w pracach graficznych, chłopak któremu naprawdę można zaufać, legendy głoszą że był na przemówieniu papieża.

• Szymek - Administrator serwera Człowiek który zachwycił nas swoją grafiką, był w stanie sprostać naszym oczekiwaniom wobec niego a nawet zaskoczyć nas swoimi umiejętnościami. Jest spokojną osobą pracującą w domowym zaciszu. Charakteryzuje się pracowitością i skrupulatnością, ponadto jest on komunikatywny oraz elokwentny co tylko umacnia jego pozycje na serwerze.

image|331x500

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

domena na nazwie :thinking:

happi
happi

Z tego forum robi się drugie mpcforum, bo ludzie robią konta tylko po to by wstawić prezentacje.

Nieznajomy11

trzeba tez jeszcze dodac, ze brzydkie prezentacje, wygladajace troche jak na sile zrobienie pod markdowna kopiujac z innego forum =)

obraz|270x259

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Strony internetowej nie odnaleziono :O BlazingPack? 😂 1.8.8? 😂 Tak na prawdę najlepiej opisana jest lista administracji.

Ysparr:

zalety to po prostu czytając zanudzilibyście się na śmierć Czyli nudny serwer?

Ysparr
Ysparr

Pisze wyraznie ze trwaja prace nad stroną

Ysparr
Ysparr

Co do zalet oraz nowosci jest ich tak dużo ze zanim byś to przeczytał, zanudził bys się na smierć :D

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Chyba właściwe słowo to zmęczył, nie znudził. Znudził brzmi negatywnie ;)

koweq
koweq

Ysparr:

1.8.8 Blazingpack

To już mnie odrzuciło :v

Ysparr
Ysparr

Dlaczego?

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Przestarzała wersja, posiadająca masę różnych bugów połatanych w dalszych wersjach. Ta wersja wyszła jakieś 4 lata temu!

Ysparr
Ysparr

Zdajemy sobie tego sprawe, tylko robimy serwer dla Graczy a nie dla Nas. Jak popatrzymy na ilość graczy na serwerach 1.8.8 a nowszych wersjach to jest spora różnica.

bopke

Gracze siedzą na 1.8, bo serwery się nie przenoszą. Argument polegający na płaczu o stary system pvp jest inwalidą, ponieważ bezproblemowo można ten stary system przywrócić.

koweq
koweq

Myślę że po prostu stara wersja + blejzingpack to beznadziejne duo :v

bopke

Dodatkowo jeszcze zauważyłem, że niekonsekwentnie używasz polskich znaków diakrytycznych w prezentacji, po czym przestajesz.

No i nie ma czegoś takiego jak zchemat, tylko schemat.

happi
happi

Ysparr:

Jak popatrzymy na ilość graczy na serwerach 1.8.8 a nowszych wersjach to jest spora różnica.

Na nowszych wersjach nie ma blazingpacka.

W ogóle, fajnie, że administracja jest szerzej opisana niż sam serwer. =)

anon10657637
anon10657637

Pozwoliłem sobie zmienić tytuł prezentacji na bardziej estetyczniejszy, poprzez usunięcie tych durnych nawiasów kwadratowych, przy okazji nie zmieniając konsensusu tytułu.

bezkapi
bezkapi

XDDDDDDDDDD Jak blazingpack przeszedl z 1.7 na 1.8 to kuhwa jak polacy plakali xD

Argument polegający na płaczu o stary system pvp

Powiedz to osobom, ktore graja na tych serwerach xD Uwielbiam twoj typ osoby. undefined Komentarze trailera z pierwszej edycji na 1.8.

Poza tym i tak paczka jest wymagana to co za roznica jaka wersje macie. I tak musicie wlaczyc blazingpacka.

posiadająca masę różnych bugów połatanych w dalszych wersjach. Ta wersja wyszła jakieś 4 lata temu!

Wymien mi 5 bledow, ktore sa naprawione w dalszych wersjach.

AAA XD Idealny przyklad, ze to gracze nie chca najnowszych wersji. Moze ktos pamieta myharda? ;)

DoreK
DoreK α-tester v3

Co? Ludzie grają na 1.8.8? To czemu prawie każdy serwer jaki ja widzę jest na 1.12.2? A no tak, omijam z daleka izi ha ce i tego typu serwery. Ale czy nie prawdą jest że tego typu serwery na przestarzałych wersjach są coraz mniej popularne? Ja dość ryzykowalem tworząc serwer na 1.12.2 i obecnie rekord graczy to około 65, przy zwykłym promowaniu na pewnej stronie. Jak widać wystarczy mieć tylko chęci, więc tlumaczenie że na "1.12 nikt nie gra bo wszyscy wolą 1.7/1.8" jest warte co najwyżej wyśmiania. Pozdrawiam. /edit: Przepraszam bardzo, serwer stworzyłem na 1.11.2, więc jesteśmy po dwóch/trzech aktualizacjach a w planach mam oczywiście update do 1.13. ;]

bopke

bezkapi:

Wymien mi 5 bledow, ktore sa naprawione w dalszych wersjach. https://bugs.mojang.com/browse/WEB-961?jql=issuetype%20%3D%20Bug%20AND%20status%20%3D%20Resolved%20AND%20created%20%3E%3D%202015-12-09%20AND%20created%20%3C%3D%202018-01-01 Przepraszam, że nie daję pięciu błedów. Daję 44772 naprawionych błędów od daty publikacji wersji 1.8.8.

bezkapi:

Idealny przyklad, ze to gracze nie chca najnowszych wersji. Jeżeli wybierasz próbę z grupy krzyczącej o starocie, to będziesz miał taki wynik. Dziwnym trafem jak gadam z kolegami i różnymi innymi osobami z moich kręgów, to większość wyśmiewa pomysł robienia serwera na jakieś przestarzałe wersje, więc jak to jest? :thinking:

bezkapi
bezkapi

Szkoda, ze bledy sa tam tez z "web", "realms" i "pocket edition" XD Szkoda tez, ze wiekszosc to sa takie pierdoly. W 1.12 naprawili bledy, ale dodali tez nastepne bledy. Kopiowanie itemow przez to cos w inventory xD Super wersja.

Dziwnym trafem jak gadam z kolegami i różnymi innymi osobami z moich kręgów

"programisci" to nie gracze, wiec o co chodzi? I tak nie bedziecie grali, bo was te tryby gry nie interesuja. To serwer jest dla graczy, a nie gracze dla serwera. Juz takie community uzbieral serwer craftcore, ktory tworzy paczke blazingpack. Robia ja pod siebie, a ich community chce grac nawet jeszcze na 1.7, wiec po co maja craftowac paczke na 1.12? Ludzie nie lubia zmian dlatego windows xd tyle zyl. Wam to jest ciezko zrozumiec, bo prowadzicie serwer na 60 osob i 60 osob straconych czy utrzymanych to nie jest wielka roznica xD

bopke

bezkapi:

Szkoda, ze bledy sa tam tez z “web”, “realms” i “pocket edition” XD Szkoda tez, ze wiekszosc to sa takie pierdoly. https://bugs.mojang.com/browse/MC-123562?jql=project%20%3D%20MC%20AND%20issuetype%20%3D%20Bug%20AND%20status%20%3D%20Resolved%20AND%20resolution%20%3D%20Fixed%20AND%20created%20%3E%3D%202015-12-07%20AND%20created%20%3C%3D%202017-12-30 Masz rację. teraz odsortowałem jeszcze kilka innych rzeczy, zostają same nieduplikaty bugów, które zostały naprawione w Minecrafcie Java Edition od daty publikacji 1.8.8 To nadal półtorej tysiąca bugów, z czego część dosyć mocno psuje rozgrywkę.

bezkapi:

W 1.12 naprawili bledy, ale dodali tez nastepne bledy. Kopiowanie itemow przez to cos w inventory xD Super wersja. Jest ich mniej niż w przestarzałych wersjach, tutaj mamy kopiowanie przedmiotów ( naprawione w 1.12.2 zresztą... ), a w 1.8.8 masę błędów, w tym krytyczne podatności na NBThacki prowadzące do wywalenia całego serwera.

happi
happi

image|690x128

bezkapi:

Juz takie community uzbieral serwer craftcore, ktory tworzy paczke blazingpack. Robia ja pod siebie, a ich community chce grac nawet jeszcze na 1.7, wiec po co maja craftowac paczke na 1.12? Polskie community to nie tylko jeden serwer, a czity są na każdą wersje, więc nie rozumiem co to za argument.

jahumen
jahumen Pionier

bezkapi:

XDDDDDDDDDD

Jak blazingpack przeszedl z 1.7 na 1.8 to kuhwa jak polacy plakali xD

Argument polegający na płaczu o stary system pvp

Powiedz to osobom, ktore graja na tych serwerach xD Uwielbiam twoj typ osoby.

Twój post obraża wiele osób!!! Chociaż czekaj, nie tak wiele, tylko jedną - ciebie. Piszesz o profesjonaliźmie, ale z każdą kolejną wypowiedzią ośmieszasz się bardziej. Proponuję utworzyć stanowisko community managera, który będzie odpowiadał pod takimi reklamami. Jeśli dalej ty będziesz się tym zajmować, to możesz liczyć na pewną porażkę.

bezkapi
bezkapi

Juz nie chcialem odpowiadac w tym watku, marnowac czasu sobie i bopke, ale...

Proponuję utworzyć stanowisko community managera

Juz firme zakladam zeby tlumaczyc osobom, ze sie myla. Zobacz na moje posty, kiedys jakis league of minecraft pochwalilem "o fajny projekt na aktualna wersje, a nie tak jak historyczny blazingpack", ale czas zrobil swoje. Porozmawialem z administracja (paczki blazingpack ofc) i oni sie naprawde staraja. Nie maja zyskow z paczki innych niz ilosc graczy na serwerze. Nie chca nikomu szkodzic dlatego ja tez ich nie atakuje w zaden sposob, a wrecz ich bronie. W sumie nie wiem sam czemu to robilem i dlatego chce tez innych zmienic, bo to jest bez sensu. Na serwerach naprawde fajnie sie gra gdy na poczatku edycji nie wbija ci koles z radarhackiem. // Nie do konca rozumiem czy pomyslales o tym, ze jestem z tego xrust czy blazingpacka. Xrust pierwszy raz widze na oczy.

Piszesz o profesjonaliźmie

Gdzie?

+bopke I wciaz ten link pokazuje nie tylko bledy z 1.8...

Przepraszam, ze pisze tak bez ladu, ale juz 2 dni podstawowki wymeczyly mnie.

Gdyby było coś w stylu przeciwieństwa polubienia - dawałbym.

I po co ten post piszesz? Nie odpowiadasz na zaden temat poruszany. @blezur Nic nie wnosisz tym, przynajmniej moglbys napisac co ci sie nie podoba.

@bopke Ale juz operujesz takimi liczbami jakby to byla ilosc bledow na 1.8. Jezeli to nie jest taka liczba to nie pisz tego po prostu. Wystarczy, ze podalbys mi kilka bledow w gameplayu, ale juz nie pisz, nie marnuj czasu.

anon10657637
anon10657637

Gdyby było coś w stylu przeciwieństwa polubienia - dawałbym.

bopke

bezkapi:

+bopke

I wciaz ten link pokazuje nie tylko bledy z 1.8… Ten link pokazuje błędy zgłaszane w różnych wersjach. Sporą część z tych zgłaszanych w wersjach późniejszych da się zreprodukować we wcześniejszych, przez co na 1.8 działa spora część bugów gameplayowych istniejących w 1.9 itd.

Nieznajomy11

@idailygaming trochę konstruktywnej krytyki by nie zaszkodziło, ale obecnie. twój post śmieć :kappa: