xSpeak.me - Publiczny Serwer TS3

Zombie
multiand
multiand

Xspeak.me jest to darmowy i publiczny serwer ts3.Został stworzony z myślą dla wszystkich użytkowników.

Co oferujemy:

Automatyzacje Niski Ping Ochrone Anty-DDos MusicBoty LiveHelp Strefy dla większej liczby osób Premium i Gold 256 slotów Autorskie ikonki Panel Lidera dla gildii Darmowe rangi i kanały

Wejdź już teraz na serwer adres xspeak.me

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Polecam stronę internetową tego TeamSpeaka. Geolokalizacja adresu IP w Montrealu :O BOT na zmianę nazwy serwera chyba trochę zlagowany: undefined Ogólnie nie jest tam źle.

multiand
multiand

Bot chodzi bardzo szybko.Online w nazwie serwera ignoruje boty query

Patbox
Patbox

multiand:

Niski Ping

Ping zależy nie tylko od serwera, ale również od jakości usług internetowych użytkownika.

multiand
multiand

Chodzi o ping serwerowy

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Nie wiem jak musiałby być fizycznie zbudowany serwer lub jak musiałby być obciążony, żeby jego opóźnienie wewnętrzne było zauważalne i godne wzięcia pod uwagę :thinking:

LinGruby
LinGruby Pionier

multiand:

Chodzi o ping serwerowy

A kogo obchodzi ping serwerowy, chodzi o to że: 14|181x32 taki ping ja mam więc taki sobie ;-)

Timo:

Geolokalizacja adresu IP w Montrealu 😮

no ja Montrealu nie widzę wręcz przeciwnie ale to mało ważne właściciel wie najlepiej gdzie ma serwer ;-)

multiand
multiand

Nasz ts jest postawiony na polskiej maszynie

Infinity
Infinity

Zastanawia mnie licencja dostawcy hosta (providera) i wersja 3.0.13.8, hmmm.

Aczkolwiek dla mnie, jako uzytkownika nie robi to roznicy duzej, jednak jakos wolałem napisać o tym ;)

Pantoflarz
Pantoflarz

sam stoje na wersji 3.0.13.8 tylko i wyłącznie dlatego że w wersji 3.1 starsze wersje klienta się nie połączą.

pozatym, zepsuli coś chyba z query na 3.1 więc stało się ono bardziej delikatne, a że korzystam dużo z aplikacji query, jest to dość drażliwy temat, jedna wersja wstecz nie oznacza zaraz cracka, uspokójmy się trochę bo niektórzy to w paranoje wpadają.

Infinity
Infinity

No rozumiem, jedynie zaznaczyłem fakt, nic wiecej. Mi to nie przeszkadza ;)

multiand
multiand

Nasz serwer stoji na najnowszej wersji serwera 3.1.1

Infinity
Infinity

No właśnie widzę w poście @Timo troszkę wyzej.

Version: 3.0.13.8 on Linux License: Host Provider License

https://forum.lvlup.pro/uploads/default/optimized/2X/8/82c467bc354daa98eb95561f2e208d12b2a28795_1_690x208.png

multiand
multiand

Wejdź sobie na serwer i zobacz jaką mamy wersje ten ss od timo był już dawno robiony

Infinity
Infinity

No i okej, rozumiem - ja się tylko odwoływałem do screena ktory zostal zamieszczony gdzieś tutaj ;)

multiand
multiand

WAŻNE !!!! Przepraszamy za problemy nie możecie się połączyć z serwerem wiec proszę używać domeny zastępczej ts3user.pl

Serwer cały czas działa to tylko chwilowa usterka. Administracja xspeak.me

Jakub
Jakub

Minusy:

• Na serwerze większość użytkowników to boty.
  • Brak informacji o administratorze danych.

Plusy:

• Styl serwera, układ rang nawet ładny.
  • Miły właściciel.
multiand
multiand
  • Brak informacji o administratorze danych są kanały czy admin jest online od kiedy i na jakim kanale siedzi i ile jest administratorów
Jakub
Jakub
multiand
multiand

Tutaj nie mamy RODO

Jakub
Jakub

A trzeba się do tego przystosować :slight_smile:

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

multiand:

WAŻNE !!! Przepraszamy za problemy nie możecie się połączyć z serwerem wiec proszę używać domeny zastępczej ts3user.pl

Serwer cały czas działa to tylko chwilowa usterka. :thinking:

Whois data for xspeak.me:
Registry Expiry Date: 2019-09-08

Whois data for ts3user.pl:
Rejestrator 	AZ.pl Sp. z o.o.

Czyżby domenka .me na pierwszy rok taniej i nie chce się odnawiać za pełną kwotę? 😂

multiand
multiand

Już domena xspeak.me działa

Kaczuc
Kaczuc

Może ja teraz troszkę się wypowiem jeśli chodzi o logowanie w panelu użytkownika aktualnie wszystko tam kluleje nawet zalogować się nie można 😕 tak samo strona na moje z mobirise z zmienioną stopką

PatoBatman
PatoBatman

Nie polecam tego TeamSpeaka. Zrobili atak na nasz serwer, rozwalili serwer i dzieci najwidoczniej mają z tego radochę. Przykro mi jest, że Polski naród jest taki, nie polecam.

anon10657637
anon10657637

A dowód na to masz? Bo tak trochę ciężko Tobie zaufać, zwłaszcza że konto założyłeś przed chwilą.

DoreK
DoreK α-tester v3

PatoBatman:

Przykro mi jest, że Polski naród jest taki

Przykro mi, że mówisz tak o całym polskim narodzie.

anon40709621
anon40709621

Prezentacja nie zachęca do wejścia,

multiand:

Automatyzacje Niski Ping Ochrone Anty-DDos MusicBoty LiveHelp Strefy dla większej liczby osób Premium i Gold 256 slotów Autorskie ikonki Panel Lidera dla gildii Darmowe rangi i kanały wszystkie te rzeczy mają inne randomowe serwery.

Swoją drogą, fajne macie boty na forum, które nawet certyfikatu nie ma :P image|389x111

PatoBatman
PatoBatman

Raczej bym nie zakładał konta i nie wypisywał bzdur, bo po co?

SP24
SP24

Ale przydałby się jakiś konkretny dowód, bo każdy może sobie tak wejść i napisać

anon10657637
anon10657637

PatoBatman:

Raczej bym nie zakładał konta i nie wypisywał bzdur

Poczytaj o marketingu szeptanym.

PatoBatman
PatoBatman

Proszę bardzo ;) 5%20poradnik|676x215 !

PatoBatman
PatoBatman

Tutaj drugi obrazek, nie mogę wrzucić 2 do jednego posta. Osób na ts3 było około 40, pobanowali wszystkich i zmienili nazwę na gametrackerze. 3%20poradnik|690x388