Zapraszamy do nas <3 tsgwardia.pl

Zombie
ts3, nieaktualny
rabonaxx
rabonaxx

**Cześć! ** Szukasz [u]darmowego[/u], [u]stabilnego[/u], [u]bezpiecznego[/u] [u]publicznego[/u] serwera Teamspeak 3 Przychodze z pomocą ! :D

Zapraszamy serdecznie wraz z administracją na Starą gwardie :D

IP: tsgwardia.pl

Oferujemy Wam:

• miła atmosfere
  • slotów 128
  • prywatny kanał
  • Kanały muzyczne ( muzyki takiej jak: Disco Polo, Rap, Hip Hop, Impreza)
  • Pomoc 24h/7
  • Mozliwosc kupna vip
  • Kazdy nowy gość naszego serwera, moze posiadac max. 6 ikonek Wbij na serwer a sam sie przekonasz ! Do zobaczenia :)
riko.dev
riko.dev Moderator Freebies

rabonaxx:

Mozliwosc kupna vip rabonaxx:

Kazdy nowy gość

Na wstępie prezentacji używasz polskich znaków a tutaj nie można? Szału nie ma, a serwer wygląda jak każdy inny spotykany ts3.

Nikox
Nikox

Ocena prezentacji

rabonaxx:

Szukasz darmowego A to teamspeak nie jest darmowy? :thinking: No chyba, że nie można kupić nic, wtedy ok, ale...

rabonaxx:

Mozliwosc kupna vip

To ja już nic nie wiem. Prezentacja nie wygląda ładnie, używasz polskich znaków kiedy chcesz. Ocena serwera Zacznijmy od tego: [Zdjęcie niżej, coś nie chce się tu przesłać] Przestarzała wersja, podejrzana licencja. W prezentacji mówiłeś o botach muzycznych, ja tu widzę jednego, który nie działa. Poza tym ts jak ts, niczym się nie wyróżnia.

Nikox
Nikox

image|241x39

Dorzucam zdjęcie do mojego posta

riko.dev
riko.dev Moderator Freebies

@Nikox niestety ja nie mogę nawet wejść na serwer 😔

hm10|397x57

Infinity
Infinity
  1. Kanałów więcej niż potrzeba, 3/4 nie jest nawet używana
  2. Crackowana licencja TS3
  3. Bot muzyczny na poczekalni, jak ja tego nienawidze

Moja ocena? 2/10.

Jakub
Jakub

0/10 Powody: - Licka pirat ( <11:52:42> Odłączono od serwera (server version is too old for command ), można to określić już po tej wersji serwera co macie. - Serwer wygląda jak każdy inny, nic nowego.