Zarabiaj chodząc, biegając lub jeżdżąc na rowerze

Zombie
anon40709621
anon40709621

Zarabianie odbywa się w aplikacji SweatCoin dostępnej na smartphony z systemem IOS lub Android. Wystarczy włączyć lokalizację i zacząć chodzić.

Jak to dokładnie działa?

Do liczenia kroków wymagana jest lokalizacja, a sama aplikacja kopie kryptowaluty nie spowalniając działanie twojego telefonu. Aplikacja działa na zablokowanym ekranie telefonu.

Jak mogę wypłacić pieniądze z aplikacji?

Z aplikacji można wypłacić pieniądze po przez konto paypal.

Co 24 godziny można odebrać 1 coin za darmo undefined

Warto wspomnieć, że za 1 zaproszonego znajomego, który się tylko zarejestruje w aplikacji otrzymujemy 5 coinów ;)

1000 kroków = 0.95 waluty aplikacji

Pobierz aplikację już teraz i zarabiaj SweatCoin lub SweatCoin (czysty link)

Źródło
2KKgfx
2KKgfx Regularny

anon40709621:

Do liczenia kroków wymagana jest lokalizacja

Do tego pobiera jeszcze e-mail, nr telefonu, twoje dane z facebooka 🤨

anon40709621
anon40709621

2KKgfx:

Do tego pobiera jeszcze e-mail, adres e-mail podajesz wszędzie gdzie się rejestrujesz

2KKgfx:

nr telefonu wymagany do weryfikacji oraz zabezpieczenia konta

2KKgfx:

twoje dane z facebooka nie

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Nie rozumiem ludzi hejtujących tą aplikację dlatego, że "kopie kryptowaluty". No chyba po to jest ta aplikacja - żeby kopać. Użytkownik dostaje coś z tego, w dodatku łatwiej wypłacić (na rzekomy PayPal), niż bawić się w portfele kryptowalut i wypłacać na poczcie / w automatach.

Jeśli ktoś kupuje parasolkę i używa jej podczas deszczu, to powinien narzekać że pada? ;)

Crevsers
Crevsers

Dlaczego reklamujesz SCAM? https://www.youtube.com/watch?v=J4T3HPV0Tpc&t=235s

Moim zdaniem temat powinien być usunięty.

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Chyba wszystkie tego typu strony/aplikacje oferujące własne monety za robienie czegoś do wymieniania wymagają niezmiernie dużego wysiłku, a często jest to praktycznie niemożliwe, żeby dostać jakąś nagrodę.

Dodatkowo mam wrażenie, że sweatcoin nie jest krypto tylko fiat, zwykła ich wewnętrzna waluta jak jakieś eurogabki a bardziej punkty na dogry, używanie słów, że aplikacja kopie te coiny to jechanie na popularności przekonania, że na krypto można zarobić.

Sami twórcy pewnie zarabiają na reklamach, a osoby korzystające z aplikacji tak naprawdę nie odnoszą żadnego zysku, tylko tracą swój czas.

anon40709621
anon40709621

Crevsers:

Dlaczego reklamujesz SCAM ? To nie jest scam.

Nieznajomy11:

a osoby korzystające z aplikacji tak naprawdę nie odnoszą żadnego zysku, tylko tracą swój czas. Jesteś w błędzie, bo da się na tym zarobić i to nawet nieźle.

Nieznajomy11:

Dodatkowo mam wrażenie, że sweatcoin nie jest krypto tylko fiat, zwykła ich wewnętrzna waluta jak jakieś eurogabki a bardziej punkty na dogry, używanie słów, że aplikacja kopie te coiny to jechanie na popularności przekonania, że na krypto można zarobić. Aplikacja w tle kopie krypto waluty, a twórcy zarabiają również na reklamach w aplikacji :)

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

anon40709621:

Jesteś w błędzie, bo da się na tym zarobić i to nawet nieźle.

Ile już zarobiłeś i jakim nakładem czasu?

Crevsers
Crevsers

Przyznałeś, że aplikacja w tle kopie kryptowaluty. Czy zdajesz sobie sprawę z tego, że wykorzystanie procesora w telefonie prawdopodobnie jest na b. wysokim poziomie co wpływa na szybsze zużycie urządzenia?

anon40709621
anon40709621

Crevsers:

Przyznałeś, że aplikacja w tle kopie kryptowaluty.

Nie ja, tylko twórcy.

Timo:

Ile już zarobiłeś i jakim nakładem czasu? 89 coinow, coś ok. 2 tygodni, ale nie mam cały czas załączonej aplikacji, ponieważ w pracy ze względów bezpieczeństwa nie mam ze sobą telefonu.

Ewald
Ewald

anon40709621:

89 coinow, coś ok. 2 tygodni, ale nie mam cały czas załączonej aplikacji, ponieważ w pracy ze względów bezpieczeństwa nie mam ze sobą telefonu. Rozumiem, że te 89 coinów możesz teraz sobie wypłacić lub coś kupić, tak? :)