Zmiana konta

LVL UP - forum
Entrone
Entrone

Przeczytałem gdzieś, że zmiana nicku na forum nie będzie możliwa, a proporcjonalnie do zaangażowania, jakie wkładam w prace nad moim serwerem, TeamSpeak, zaczynam obawiać się o możliwość podszycia się pode mnie na forum. Przyznam się, że nie sądziłem, że nick na tym forum stanie się dla mnie na tyle istotny, że będę chciał, aby był taki sam, jak ten, którego używam na serwerze, a którego nie chciałbym zmieniać. Dlatego proszę o traktowanie tego konta, jako mojego głównego, @SunNight

NoobLenny
NoobLenny

@adminek153 kolega chce zostać nagrodzony.

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

NoobLenny:

kolega chce zostać nagrodzony.

jak klikniesz na jego nick to zobaczysz jego profil i zauważysz, że już ma bana.

DoreK
DoreK α-tester v3

I dodam jeszcze, że od tego jest opcja flagowania postów.

NoobLenny
NoobLenny

Jeszcze bana wlepić drugiemu kontu, bo może z niego korzystać.

NoobLenny
NoobLenny

Yyyyy, nie rozumiem o co wam chodzi… Gościu napisał że zmienia konto, bo nie może zmienić nicku. Co w tym złego? Dodatkowo uzasadnił dlaczego tak robi, a według mnie jest to dobre uzasadnienie. No i jak już banujecie, to powinniście zbanować to stare XD

Aha. Perm na @Entrone (to nowsze konto) i 30 dni na @SunNight (to starsze konto).

LinGruby
LinGruby Pionier

jak się robi nick na forum z takim jak ( nazwa ) się tworzonego projektu etc. itp. to tak jest

to teraz co każdy będzie zmieniał bo coś tam mu nie poszło itp.

nie o to wszak chodzi ;-)

a sprawa jest prosta jakby miał inny nick na forum co nazwa TS w tym przypadku to by nie było problemów ( zawsze trzeba robić wszystko z głową :-D )