Cześć, jestem vROOT'em na serwerze ts3 Eqipa.pl, serwer ma ponad 500 użytkowników online codziennie więc czasami sam widzę swoje podróbki na forach itp. Jak wspomniałem w temacie oraz jest to widoczne na forum mój nick to Znajak
Cześć, jestem vROOT'em na serwerze ts3 Eqipa.pl, serwer ma ponad 500 użytkowników online codziennie więc czasami sam widzę swoje podróbki na forach itp. Jak wspomniałem w temacie oraz jest to widoczne na forum mój nick to Znajak
Jak się, nazywa to co Ci poszerza informacje o użytkowniku po prawej stronie?
To jest autorski styl ts'a dla naszej Administracji trochę przerobiony przeze mnie :slight_smile: jak chcesz coś konkretnego zmienić w tym domyślnym to napisz mi na pw co dokładnie byś chciał ustawić a napiszę Ci gdzie i jak to zmienić 😉
Znaczy gdzie to wiem, tylko potrzebuję kodu ;)
To potrzebuje tutaj zgody autora czyli @Jebanany
Jeżeli by się nie ukazało to podpowiem bo sam używam. Tutaj masz wersje prosta
http://addons.teamspeak.com/directory/skins/stylesheets/Extended-Client-Info.html
Sa dwie metody zmiany:
Instalacja jest opisana w linku powyżej. Myślę że osiagniesz taki efekt jaki ty chcesz. Kod jest prostym html wiec raczej nie powinno być problemu, a zmienne odnajdziesz z łatwościa w internetach :)
Ja edytuje pliki w katalogu default w styles, sprawdzę Twój sposób jak będę w domu
Ps. Mogę zrobić poradnik jak edytować style i wstawić przykładowy styl
@Znajak myślę że baza do zabawy może być ten skin co wstawiłem :) A tak swoja droga pamietasz jaka jest zmienna odpowiadajaca za wyswietlanie: Last connected?
Wybacz ale stworzenie takiego serwera a wysoka ranga na nim to w ogóle inny świat i nie ma takiej możliwości Jakbym za to miał przydzielać to nie byłoby użytkowników bez oznaczenia.