Znikające nazwy/opisy itemów po przeniesieniu ich w ekwipunku

Zombie
minecraft
Jordii
Jordii

Witam, od jakiegoś czasu mam problem na serwerze 1.14.4, z tym, że po dodaniu kolorowej nazwy/opisu dla danego przedmiotu, i przeniesieniu go w własnym ekwipunku na np inny slot, nazwa i opis znika, i jest standardowa nazwa itemku. Do nazywania uzywam pluginu epicrenamer jednak to nie wina pluginu, gdyz w kitach od essentialsa tez mam ponazywane przedmioty, i tak samo znikaja te nazwy. Podejrzewam, że to błędna konfiguracja w plikach yml od silnika, ale pewny nie jestem. z góry dziękuje

Jordii
Jordii

usuwa po podniesieniu itemku w ekwipunku, i daniu go nawet w ten sam slot. tak samo jak wyrzucimy itemek z ekwipunku i podniesiemy go, tez usuwa nazwe/opis.

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Jakiego silnika używasz? Czy jest to jakaś modyfikowana wersja?

Jordii
Jordii

@Nieznajomy11

paperspigot 1.14.4 latest konfigurowalem jedynie pliki yml typu bukkit/spigot/paper

Jordii
Jordii

problem aktualnie ''zniknął'', mozliwe ze zniknal po automatycznym restarcie vpsa w nocy, ale pewny nie jestem. Dalej nie wiem co powodowało owy problem. Pozdrawiam, rozwiązane.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.