Zostań licencjonowanym użytkownikiem forum! - Czyli odznaka “Licencjonowany”

Poradniki społeczności
psycho
psycho

Jesteś na naszym forum? Chcesz się wyróżnić przez PRESTIŻOWĄ odznakę bycia licencjonowanym użytkownikiem forum? To ten temat jest specjalnie dla Ciebie!

Jeśli chcesz zdobyć tą odznakę: https://forum.lvlup.pro/badges/109/licencjonowany To już zabieraj się za robotę.

Zaczynamy od znalezienia konwersacji z @discobot lub utworzenia jej. Teraz piszemy do naszego przyjaznego robota wiadomość:

@discobot zacznij zaawansowany samouczek

Następnym krokiem będzie edycja w jakikolwiek sposób postu, który robocik napisał w naszym imieniu image|690x97 Robimy to poprzez ikonę ołówka pod postem.

Kolejny krok to usunięcie jednego z postów, możemy usunąć poprzednio edytowany post przez kliknięcie ikony 3 kropek i wybranie ikony kosza na śmieci. image|690x158

Kolejny krok to przywrócenie postu, który robot przez przypadek ,,usunął". Wciskamy znów 3 kropeczki i wybieramy ikonę przywrócenia postu. image|690x156

Kolejny krok do otrzymania naszego P R E S T I Ż O W E GO certyfikatu i odznaki to odwołanie się do jakiejś kategorii lub tagu. Robimy to wpisując np. #off-topic w naszym poście. image|690x142 Kolejnym krokiem jest ustawienia śledzenia wątku: image|551x339 Końcowe kroki to utworzenie ankiety przez otworzenie zębatki w panelu pisania nowego postu i wybranie "utwórz ankietę". image|690x257 Ostatnim krokiem jest ukrycie szczegółów posta robimy to poprzez wybranie zębatki i opcji "ukryj szczegóły". image|690x109

Gotowe! Od teraz jesteście pełnoprawnymi licencjowanymi użyszkodnikami użytkownikami forum LVLUP!

Na koniec otrzymujecie certyfikat taki jak ten: image|215x150,100% Może warto oprawić go w ramkę i powiesić na ścianie nad łóżkiem, by codziennie przypominała nam jak wartościowymi użytkownikami jesteśmy?

Mowa końcowa: Poradnik jest napisany w pewnej formie żartu, więc proszę nie traktować go na poważnie. Ma jedynie pokazać drogę do uzyskania tak dobrze ukrytej funkcji zaawansowanego samouczka.

Pośmiejmy się razem zdobywając naszą wymarzoną odznakę i certyfikat! ❤️ 🎉

discobot
discobot

Hej! Aby dowiedzieć się, co mogę zrobić, powiedz @discobot wyświetl pomoc.

SP24
SP24

Ja już mam swój certyfikat.

Libter
Libter Developer

Żaden inny certyfikat nie ma takiej daty, polecam! 😄 image|689x174

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Przykro mi to stwierdzać, ale mylisz się, ponieważ mój również ma taką =) image|690x102