Zrobienie Strony WWW

Zombie
rynek-zlecę
Account231
Account231

Szukam osoby która zrobi mi stronę internetową pod zdobycie Zweryfikowanej witryby Google Adsense. Odrazu odpowiem na pytanie "A dlaczego sobie sam nie zrobisz?". Ponieważ nie ogarniam jak zrobić ładną witrynę z wyglądu. Płace.

Account231
Account231

Witam zlecę zrobienie strony WWW pod dostanie Zweryfikowanej witryny w Google Adsense. Moge dać 50zł (cena możliwa do ustalenia).

error
error

Account231:

Płacę.

Ile?

Account231
Account231

50 zł

Lumpiasty
Lumpiasty Stały bywalec

Account231:

zlecę zrobienie strony WWW pod dostanie Zweryfikowanej witryny w Google Adsense

Więcej konkretów? Czego ma być ta strona? Co ma być na niej?

Account231
Account231

Lumpiasty choc na Facebooka po szczegóły tutaj był link

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

Przypominam o regulaminie.

Kontakt tylko na PM.

Account231
Account231

a ok

Lumpiasty
Lumpiasty Stały bywalec

Account231:

Lumpiasty choc na Facebooka po szczegóły Nie? Dlaczego tam? Piszesz ogłoszenie publiczne, więc niech wszyscy poznają szczegóły.

Account231
Account231

Dobra moge tutaj napisac

Account231
Account231

Potrzebuję po prostu stronę WWW nie ważne czy blog czy sklep jakiś czy coś. Dla mnie jest tylko ważne żeby otrzymać zweryfikowaną witrynę w Google Adsense. Wybór tematu strony pozostawiam wykonawcy.

Account231
Account231

To jak?

Kamilkime
Kamilkime Regularny

Account231:

Wybór tematu strony pozostawiam wykonawcy Czyli chcesz stronę mieć zrobioną tylko po to, żeby... no, po prostu oszukać Google i system AdSense. Pozostawiając fakt, że to co chcesz zrobić jest niemoralne, a pewnym sensie też nielegalne - masz świadomość, że Google i tak pewnie niedługo ci tę weryfikację odbierze?

Account231
Account231

To daj mi linka do jakiejś strony która posiada reklamy adsense bo ja po prostu nie wiem jaką stronę mam zrobić. Próbowałem już 4 razy i mało wartościowe treści. Nie rozumiem po prostu jaką stronę mam zrobić żeby miała wartościowe treści. A tłumaczenie w stylu "Wyobraź sobie jak byś był użytkownikiem to czy ta strona by ci się podobała?" to jest kompletnie bez sensu bo i tak odrzucą stronę.

Kamilkime
Kamilkime Regularny

Ale... ty chcesz robić stronę tylko po to żeby mieć gdzie wrzucić reklamy, czy ponieważ faktycznie masz jakiś pomysł? Robienie strony bez pomysłu o czym w ogóle ma być wydaje mi się... idiotyczne po prostu, Strony się robi po coś, a nie tylko po to, żeby było gdzie umieścić reklamy 😕

Account231
Account231

Mam pomysł na stronę tylko że odrzucają mi tą witrynę z powodem "Cenne zasoby reklamowe – brak treści". To co mam innego zrobić? Chcę na początku dostać adsense a później zbudować stronę od zera.

Kamilkime
Kamilkime Regularny

To prawdopodobnie po jakimś czasie i tak stracisz status weryfikacji, bo twoja strona już nie będzie spełniała wymogów

Account231
Account231

Dobra po prostu potrzebuje osoby która mi zrobi stronę.

Lumpiasty
Lumpiasty Stały bywalec

Mam taką propozycję: może zacznij sam robić tą stronę, nie marnuj naszego czasu, jak zaczniesz produkować wartościowe treści to wtedy się zgłoś po reklamę.

Kamilkime
Kamilkime Regularny

Mam nadzieję, że reszta osób też podzieli moje zdanie - jeśli chcesz oszukiwać Google, rób to sam, nikt ci w tym pomagał nie będzie. I tak jak mówi @Lumpiasty - jeśli mówią ci, że twoje treści są mało wartościowe, to pracuj nad tym, żeby były lepsze, a nie nad oszukiwaniem systemu

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

@Account231 staraj się pisać kilka wiadomości do różnych osób w jednym poście. Jeżeli dalej będzie naruszany regulamin, będziemy zmuszeni zamknąć ten post.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.