Chyba już gdzieś to widziałem...
Patbox:
Chyba już gdzieś to widziałem… tak było
https://lvlup.rok.ovh/t/mc-dcraft-pl-survival-z-wieloma-mozliwosciami/2126
Wystarczy po prostu czytać pogaduchy i wszystko jest jasne :)
Nie każdy wie że coś takiego jest, całkiem nieźle to jest ukryte :P
To prawda, sam przez długi czas nie korzystałem z tej funkcji... poza tym chyba odbiegamy trochę od tematu :P
Ancap przekształcił się w miecyka, gdzie właściciel okazał się być totalnym przeciwieństwem liptura.
Znów zaczynają się frazesy pokroju klon czegośtam
, wejdź na serwer zanim zaczniesz pisać takie bzdury.
Toranktto:
Nawet ciekawy ten klon Ancapa :kappa: Napisał, że nawet ciekawy, więc musiał wejść.
Bo to jest jawny klon, nie mówię że to złe wzorować się na czymś, ale twierdzenie że sam wymyśliłeś zasady takiego trybu "wolnościowego" którego prekursorem w Polsce jest Ancap jest bardzo nieeleganckie.
Toranktto:
Bo to jest jawny klon, nie mówię że to złe wzorować się na czymś, ale twierdzenie że sam wymyśliłeś zasady takiego trybu “wolnościowego” którego prekursorem w Polsce jest Ancap jest bardzo nieeleganckie. Nie wiem, czy to w ogóle jest znane poza Polską, gdzie prym wiodą serwery P2W i gdzie izihace się szanuje. Ale serwery wolnościowe mogły być przed ancapem! A co wtedy? Wciąż można nazywać użytkowników @bopke, @Libter i resztę ancapowej śmietanki wizjonerami? :thinking:
Prosiłbym o merytoryczną i regulaminową dyskusję na temat, bo nie będę miał żadnych zachamowań, by zamknąć bezpowrotnie ten wątek i wlepić kilka banów.
NoobLenny:
Ale serwery wolnościowe mogły być przed ancapem!
Dopiero o ancapie można było powiedzieć, że był rozpoznawalny, co najlepiej pokazuje to, że nikt inny nie rości sobie tego tytułu, że jako pierwszy stworzył serwer. Ciężko nazywać mnie wizjonerem, ancap jedynie przeszedł w moje ręce z rąk Libtera.
A tutaj? https://craftportal.pl/forum/index.php?/topic/87162-najta%C5%84sza-domena-pl/ Poleciłeś Libterowi OVH i podałeś koszty. To też można zaliczyć jako współpracę nad ancapem.
Dodam że nigdzie nie twierdzę że to ja wymyśliłem ten tryb. Proszę również o dyskusję na temat, a nie na temat nieistniejącego już serwera. /edit: Poza tym nie rozumiem @adminek153 - to moja wina że użytkownicy zmieniają temat? Czemu ja mam być za to karany?
Chciałbym również pochwalić użytkownika @DoreK, ponieważ jest zawodowym żulem. 😂
:kappa: co jak co ale serwer darmowy nie jest, pluginy również ;)
Cóż, takie mcMMO kosztuje 30 zł, chociaż jest pluginem open-source.. wat
NoobLenny:
Cóż, takie mcMMO kosztuje 30 zł, chociaż jest pluginem open-source…
wat
Jest to w sumie dobrowolny datek obejmujący możliwość kontaktu z twórcami pluginu we formie supportu, a tak to każdy może skompilować z oficjalnego źródła i znika problem piractwa.
Akurat z mcMMO nie korzystam.
ładna prosta klarowna grafika przykuwa uwagę jak najbardziej na +
Otwarcie nowej edycji na MC 1.13 już w poniedziałek, 13 sierpnia o 18:00!
Serwer dostępny jest już na wersję 1.13.1.
Odświeżam.
Odświeżam.
Jak wygląda sprawa z graczami?
A co przez to rozumiesz?
Ile jest graczy -/+ w godzinach szczytu.
Jak ja byłem na serwerze to widzę średnio 7 osób. Dziwne bo kiedyś było znacznie więcej.