Blokada VPS na fivem

Pytania i problemy
jasky
jasky

Witam, mam pytanie czy jest szansa na wymienienie maszyny jeśli maszyna, którą otrzymałem ma blokadę na zawsze?

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Zajrzyj do tego wątku: https://lvlup.rok.ovh/t/problem-z-fivem-blokada/13556

Tutaj zostało sporo wyjaśnione w tej kwestii.

anon58059726
anon58059726

Polecam napisać ticket LVLUP do supportu, aby twój adres IP VPS został zmieniony na niezablokowany przez FiveM 😀

Po dłuższym siedzeniu w tym temacie mogę śmiało stwierdzić, że pisanie wiadomości email przeze mnie do supportu FiveM było na marne... Za zmianę adresu IP zapłacisz około 15 zł (Nie pamiętam dokładnie), otrzymasz niezablokowany adres IP przez blacklistę FiveM i będziesz mógł prowadzić serwer. Problem polega w tym, że zawsze FiveM może zablokować taki serwer

FiveM za wszelką cenę stara się promować hosting Zap-Hosting, który wcale nie oferuję nic ciekawego. Posiadałem parę serwerów testowych na Zap-Hosting, ale odradzam... Niestabilne maszyny, beznadziejne wsparcie z supportem tej strony oraz wiele więcej problemów uniemożliwiających postawienie stabilnie serwera

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.