Jak dokonać wpłaty do lvlup.pro aby dotarła jak najszybciej przez Dotpay?

LVL UP
link-w-panelu, link-na-stronie
SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Otrzymuję sporo pytań takich jak "kiedy otrzymam wpłatę?", "czy przelew już dotarł?"

Aby usprawnić ten proces, wyjaśnię jak działają płatności online w Dotpay i na warto zwrócić uwagę przy wpłacie tak aby zbędnie nie czekać tylko móc szybko zakupić i otrzymać usługi w LVL UP

Jak to wygląda?

Po przekierowaniu na stronę płatności Dotpay zobaczymy mniej więcej taki ekran z możliwościami wpłat.

dotpay-metody-platnosci|507x500

Chcę aby wpłata była natychmiastowa

Ile trwa dodanie środków: kilka minut

Jeśli cały proces dodawania środków ma zająć od kilku sekund do kilku minut musimy wybrać jedną z metod płatności w sekcji Szybkie transfery.

Będzie to wymagało zalogowania się do strony banku lub podania kodu jednorazowego z aplikacji na telefonie w przypadku Blik.

szybkie-transfery-w-dotpay|690x289

Chcę wpłacić na poczcie lub oddziale banku

Wystarczy wybrać Przekaz/przelew bankowy Ile trwa dodanie środków: kilka dni

wplata-na-poczcie-dotpay|125x58

Jest to jedna z wolniejszych opcji (nawet kilka dni) ale gotowy druczek przyjmie każdy oddział poczty lub praktycznie każdy bank.

helczyna
helczyna

Widzę, że zniknął adres konta bankowego dzięki, któremu można było wpłacić dowolną kwotę i czekać na akceptacje itd... kilka dni. Gdybym tak czasami miał ten numer konta zapisany oraz wysłał pieniądze zostanie on sprawdzony i pieniądze dojdą czy nie? :kappa:

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Środki powinny dotrzeć ale ze względu na nieoficjalny charakter tego kanału płatności może to potrwać więcej niż poprzednie kilka dni.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Odpowiedziałem Ci już wyżej na to pytanie.

Boczek
Boczek

A jak wygląda z paypal ?

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro
Boczek
Boczek

ja już czekam ponad 1h płacąc przez paypal a na dzisiaj potrzebuję vps proszę o waszą pomoc

riko.dev
riko.dev Moderator Freebies

To nie zależy od lvlupa, tylko od firmy paypal. W celu ochrony klientów system potrafi zamrozić płatność w celu weryfikacji. Po 24h powinna zostać przyjęta.

Lempik
Lempik

SystemZ:

Chcę wpłacić na poczcie lub oddziale banku

Wystarczy wybrać Przekaz/przelew bankowy

Czy ta opcja jeszcze działa? Bo teraz sobie spróbowałem wygenerować blankiet, a tam w tytule przelewu nie ma ID użytkownika, tzn. z 5-cyfrowego kodu zmieściła się tylko pierwsza cyfra, a w PDFie nawet tej nie ma.