Masz racje, odznaczenie to nie jest mi potrzebne. W sumie nikomu nie jest to potrzebne ;) Miliony za moje pluginy? Jedyny plugin który sprzedawałem to Bazary, które prawidłowo działały. Pojawiły się w necie - trudno, musiało do tego kiedys dojść. Nie pisałem nigdy żadnych pluginow na zlecenie (oprócz jednego, nawet nie pluginu tylko algorytmu do wyliczania danych o specjalnych mobach z lvlami). Pluginów nie udostępniam od dłuższego czasu, przyjąłem zasadę innych, dlaczego cos na co ja poświęciłem czas ma służyć innym i to jeszcze z negatywnym odbiorem? Wyjaśnienia nie chce tutaj pisać, bo prawdopodobnie będzie to kolejny powód dla którego pan który na każdym forum dokładnie to samo wkleja będzie atakował mój serwer (mnie tez atakował, kilka minut przed eventami na moim serwerze wycinał mi internet na kilkanaście minut).
Mimo wszystko napisze pare wyjaśnień:
Nie jest żaden programista? Nigdy się tak nie nazwałem, dodam ze potrafię wiecej od ciebie, wiec sam nie możesz się tak nazwać :) Co do niszczenia to głownie podczas współpracy z xfastem ekipa tam robiła takie rzeczy. Przyznaje, ze po "odejściu" tez 1-2 razy czegoś takiego dokonałem (żałuje tego, ale cóż, tak było) ale to z konkretnych powodów (np ktoś się reklamował na moim serwerze, tak wiem, głupi powód). Na temat mpc nie mam zamiaru sie wypowiadać, bo wszyscy dobrze wiemy, ze poziom administracji jest tam bardzo niski (choćby dlatego, ze bana nie ma wlasnie ten pan). Kultura - pisałem wyżej, crashowałeś i atakowałes mój serwer to mnie poniosło. Xfast to osobny temat, dużo się tam działo, wszystko jest wyjaśnione juz od sierpnia ubiegłego roku. Ukradniecie? Zapomniałeś dodać ze to ja byłem wlascicielem tego serwera? Czyli według ciebie sam od siebie ukradłem? Niszczenie - napisałem wyżej. Znowu xfast - wyżej. Kopiowanie: sam skopiowałeś stoniarki z skkfa, cobblex z mchc, gildie rownież w tym wykonaniu byly zapoczątkowane przez skkfa. A to ze wy ode mnie kopiujecie/kopiowaliscie to juz nie napisaliście? Akcja charytatywna - miało odbywać się to na zasadzie, ze serwery biorące w tym udział przekazują bezpośrednio do WOŚP pieniądze które zebrali. Po skontaktowaniu się z WOŚP ustaliliśmy, ze taka akcja nie moze się odbyć, dlatego została odwołana (+/- 2 tygodnie przed finałem). A pieniądze potem samemu przekazałem dobrowolnie. Strona internetowa - wyjaśniłem w postach wyżej. >adminek153:
Osoby, które nie miały przyjemności ale jakoś z tym panem współpracują/współpracowały opisują go jako rozwydrzonego, źle wychowanego 13 lata. Kilka wypowiedzi na forum też bym zaklasyfikował do takiego właśnie opisu.
Proszę o kontakt z nimi :) Akualnie współpracują ze mną nieliczne osoby, które raczej by nie pisały z tobą ;)
PS: Nie przyszło ci do glowy, ze ludzie mogą się pode mnie podszywać wlasnie po to, żeby zrobic mi taką opinię?
PS2: Wy jesteście oczywiście swieci: https://scr.hu/0duk/3o48c
Jeżeli to nie wystarczyło proszę o zamknięcie tego tematu, szkoda mi czasu na pojedynek z ludźmi z którymi i tak nie da się wygrać. Bo jak wygram tutaj to bedą mi atakować serwer :/