Mały-duży problem!

Pytania i problemy
yohny
yohny

Hej forumowicze! Mój problem polega na tym, że zamówiłem sobie tutaj vps, na koncie starym jak świat bo zauważyłem, że kiedyś coś wpłaciłem i mam idelanie na vps. Problem polega na tym, że nie mam dostępu do maila na którym konto jest zarejestrowany, vps potrzebny mi na trymiga więc nie ma mowy o czekaniu 48h na obsługę, aż odpiszą (napisałem ticket w ostateczności) Może jakaś dobra duszyczka powie mi jak zmienic to hasło przez ten proxmox, bo w poradniku na forum jest stara wersja. Jeśli komuś będzie się chciało mi to objaśnić - to dziękuję!

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro
psycho
psycho

Jeśli nie masz dostępu do mail'a zawsze możesz osobiście zainstalować system przez proxmox i wtedy ustalić swoje własne. Aktualnie instalacja nie różni się niczym od stardardowego klikania przycisku "Dalej". Lub jak kolega powyżej napisał skorzystać z jego poradnika.

yohny
yohny

psycho, objasnisz? poradnik bopke nie zadziałał u mnie ponieważ chcę zainstalować ubuntu 18.04

Dudix
Dudix

Sporobij zmienić email na my.lvlup.pro jeżeli masz dostęp do konta

yohny
yohny

dobra dudix, uratowałeś mi dupe! dzieki!

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.