MyChest.pl - Innowacyjny, Nowoczesny Serwer MediumHC

Zombie
współpraca-odrzucone
WerseN
WerseN

Nazwa projektu MyChest.Pl Cel Stworzenie serwera minecraft odbudowującego społeczność minecraft, Co udało nam się zrobić Zacznę może od tego, ze serwer MyChest istniał już. Mieliśmy ostatnią edycję prawie rok temu i utrzymywaliśmy liczbę nawet 1000 graczy. Posiadamy autorskie pluginy od własnego doświadczonego technika. Posiadamy własny FanPage z 335 like oraz niezłą aktywnością pod postami. MyChest posiada doświadczoną oraz bardzo zgrany zespół administracji.

Plany Chcemy być jednym z pierwszoplanowych serwerów MediumHC w Polsce.

Usługi z lvlup.pro2 których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp) Serwer VPS: Anty DDoS: Wzmocniony dla serwerów gier Typ wirtualizacji: KVM Pamięć RAM: 32768 MB Ilość vCPU: 8 Pamięć wirtualna (swap): 1024 MB Typ dysku: SSD Pojemność dysku: 160 GB Szybkość Internetu: do 250 Mbit Transfer miesięczny: Bez limitów Centrum danych: OVH

Strone WWW: Standard

Co mogę zaoferować w zamian Tu jest pole do manewru... Wszystko jest do ustalenia.

Projekt nie jest nowy, lecz szanowany przez graczy. Pokazują to np. reakcjami w ostatnich postach oraz dobrą zabawą na poprzedniej edycji. :)

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

WerseN:

Chcemy być jednym z pierwszoplanowych serwerów MediumHC w Polsce.

Brak unikalności.

WerseN:

Tu jest pole do manewru… Wszystko jest do ustalenia. A no to trzeba było coś napisać chociaż np. reklama na FB.

WerseN:

Projekt nie jest nowy Sam napisałeś dla siebie wyrok, LVLUP celuje w unikalne projekty.

NIE

DoreK
DoreK α-tester v3

bez sensu, kolejne izihace pod nazwą mediumhc :kappa: Też nic tu nie opisałeś co chociażby jest unikalne, oczywiście na nie :)

Nikox
Nikox

Kolejny serwer EasyHC/MediumHC? Po co to? 0 uniklności. Jestem na nie

DoreK
DoreK α-tester v3

WerseN:

Typowy polak XDDD Samo podejście autora do tematu jest żenujące, może to nawet troll :\ Skoro jest unikalny to czemu nie napisałeś ani trochę o tym serwerze, co takiego "unikalnego" na nim by było? :)

Nikox
Nikox

WerseN:

Nie wejść na serwer i nie zobaczyć co tam będzie, a już wystawiać opinię. Typowy polak

Chodzi mi o to, że jest to tryb mediumhc który pewnie będzie easyhc. Mówisz o unikalności... Istnieją setki takich serwerów.

WerseN
WerseN

Ponieważ nie chcę zdradzać taki rzeczy publicznie? Jeśli myślałbyś to wiedziałbyś, że ludzi sobie ławo przywłaszczają czyjś pomysł

DoreK
DoreK α-tester v3

ciekawe jaki tu jest pomysł :kappa: I tak po otwarciu serwera wszystko wyszłoby na jaw, dziwne podejście :thinking:

Muffek
Muffek

Nigdy nie byliście na serwerze a piszecie jakieś .... Może najpierw wbijcie na serwer jak wystartuje i zobaczcie a potem piszcie. Serwer może nie chce ujawniać swoich nowości żeby inne serwer nie kradły.

Nikox
Nikox

Muffek:

może nie chce ujawniać swoich nowości

To skąd mamy wiedzieć czy jest on w ogóle warty uwagi? :slight_smile:

WerseN
WerseN

Wolałbym swoje tajemnice zgłaszać jakieś osobie coś wartej na LvLup.pl gdyż miałbym pewność, że takiej osobie nie zależałoby na kradzieży projektu :slight_smile:

DoreK
DoreK α-tester v3

To idź na lvlup.pl, tutaj jest lvlup.pro :kappa:

WerseN:

jakieś osobie coś wartej podejście do społeczności jeszcze bardziej żenujące :woman_facepalming:

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Współpracę z lvlupem mogą podjąć tylko projekty które są unikatowe i czymś się wyróżniają. Tryb hc, niezależnie od tego czym mógłby się wyróżniać, nadal fundamentalnie opiera się o klepy i wojny gildii, czyli coś co jest w zasadzie wszędzie. Dodanie pandorek, pierożków, czy jak to się tam teraz nazywa te automatyczne loteryjki nic nie zmienią, tak samo przeróżne eventy. Żeby być unikatowym trzeba wyjść poza ramy tego trybu, który nie agreguje niestety zbyt ambitnych graczy, nie oszukujmy się.

Jeżeli faktycznie macie jakieś świetne nowości, które są w stanie mocno wyróżnić taki tryb, to powinniście pochwalić się nimi tutaj. Głos społeczności zdaje się mieć spory wpływ na decyzje Michała. Tak samo jak zachowanie twórcy wątku i osób powiązanych.

LinGruby
LinGruby Pionier

Prezentacja mnie nie powaliła na kolana etc. itp. a były chyba tylko 2 słownie dwie które mogły mnie skłonić żebym zagrał choć nie gram w gry ;-)

Ale ta niestety

NIE :-(

WerseN:

Nie wejść na serwer i nie zobaczyć co tam będzie, a już wystawiać opinię.

Tak bo od tego jest prezentacja coby zachęciła a tym bardziej że chcecie maszynę za ponad 4 paczki a nic w sumie nie przedstawiliście ;-)

SP24
SP24

Oczywiście na NIE. Teraz serwery MediumHC ssą wszędzie. Ja osobiście mam już ich dosyć, wolałbym zagrać na serwerze typu RPG albo jakiś dopracowany RealLife na modach.

WerseN
WerseN

SP24 prawda jest tak, że i tak byś nie zagrał ponieważ byłoby mało osób na takim serwerze. Żeby taki serwer mógł utrzymywać stałą liczbę graczy serwer musiałby mieć współpracę z yt taki 100k, a takie rzeczy kosztują

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

I zapewne się zwracają. Wiec na co czekasz - inwestuj w maszynę a za miesiąc licz zyski!

WerseN
WerseN

Można jakoś usunąć swój post? Widzę, że nie warto było tworzyć tu temat...

SP24
SP24

Wiem że to kosztuje ale jak ktoś robi serwer to właściciel musi zachęcić do gry na nim a nie odstraszać graczy. Jeśli nie masz funduszy nie rób serwera, bo kolejny taki serwer jest już nam chyba nie potrzebny.

Timo

Możesz rozbudować swój temat. Chyba masz możliwość edycji, jeśli nie to możemy w tym pomóc. Może dodasz jakieś screeny z serwera. Być coś,co zrobisz zmieni nasze opinie!

SP24
SP24

Jak dla mnie to nie ma co już tego ciągnąć, według mnie natychmiast do odrzucenia

WerseN
WerseN

Fundusze są.... Chcieliśmy zaoszczędzić pieniądz na maszynce i wykupić kilka dodatkowych reklam u dużych yt . Tu nas odrzucają to sami zainwestujemy i stworzymy ten serwer jak mielismy w początkowych planach

SP24
SP24

To życzę wam powodzenia. Ciekawe ile serwer się utrzyma

Timo

Końcową decyzję podejmujemy nie my, lecz właściciel hostingu. My jedynie sugerujemy. Lecz po tej prezentacji, której poprawy się nie podjąłeś, zapewne znamy końcowy werdykt.

WerseN
WerseN

Można usunąć swój własny temat?

SP24
SP24

Niestety nie ::kappa:

WerseN
WerseN

A edytować?

SP24
SP24

Da się edytować

WerseN
WerseN

w jaki sposób?

SP24
SP24

Masz tam na dole tematu taki ołówek albo w ustawieniach tematu. Albo poproś kogoś z zaufaniem poziom 3

WerseN
WerseN

Nie widzę żadnego ołówka...

SP24
SP24

To poproś kogoś z zaufaniem 3 o edycje.

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

@WerseN, Otrzymaliśmy od Ciebie flagę jakobyś chciał usunąć ten temat. Niestety nie ma takiej możliwości. Jeśli nie jesteś zainteresowany współpracą wystarczy, że o tym poinformujesz tu w wątku a @SystemZ przeniesie ten wątek do kategorii #wspolpraca-z-lvlup-pro:odrzucone .

Nie ma możliwości edycji wątków związanych z współpracą.

luxDev
luxDev Pionier

SP24:

Masz tam na dole tematu taki ołówek albo w ustawieniach tematu. Albo poproś kogoś z zaufaniem poziom 3

SP24:

To poproś kogoś z zaufaniem 3 o edycje.

Nie wprowadzaj nikogo w bląd bo Poziom 3 sam w sobie nic nie zedytuje, a zeby mógł post musi mieć włączony tryb wiki, Wtedy lvl >= 3 może go edytować.

A co do zwykłej możliwości edycji tematu przez jego właściciela to znika ona po około 30-60 minutach od dodania postu nie pamiętam dokładnie.

liamdj23
liamdj23

Zostawcie temat dla innych osób, jak będzie im smutno to tu wejdą i się pośmieją 😄

adminek153
adminek153 Moderator forum.lvlup.pro

luxDev:

A co do zwykłego ołówka znika on po około 30-60 minutach od dodania postu nie pamiętam dokładnie. 60 min :) https://lvlup.rok.ovh/t/czas-edycji-posta/881

MichQ
MichQ

Serwer MediumHC - NIE

AidisProPlayer
AidisProPlayer

Jestem na nie ponieważ

• MediumHC
  • To się nie zwróci
  • Obiecywanie czegoś przed startem
SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Odrzucam.

WerseN:

Wolałbym swoje tajemnice zgłaszać jakieś osobie coś wartej na LvLup.pl gdyż miałbym pewność, że takiej osobie nie zależałoby na kradzieży projektu :slight_smile:

Im raczej nie zależy na serwerach gier, nie ta branża, firmowe eventy i te sprawy - tym się zajmują. A wystarczyło zerknąć w pole adresu przeglądarki (5 sek wysiłku) 🤨