Nowy pracownik lvlup.pro - Paulina

LVL UP
SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

W nawiązaniu do poprzedniego tematu o nowym administratorze forum tydzień temu: https://lvlup.rok.ovh/t/nowy-administrator-forum-aylin/5516

Mam przyjemność poinformować że Paulina czyli @Aylin jest nowym pracownikiem LVL UP i będzie wam pomagać także poza forum - w ticketach :woman_technologist:t2:

Osobiście głównie skupię się na zgłoszeniach które są mocno techniczne (np. dotyczą API czy błędów panelu) tak aby mieć więcej czasu na inne sprawy które trochę zaniedbałem a są priorytetem tj. Panel v3 oraz Aimpanel. Paulina powinna pomóc wam z większością sytuacji takich jak pytania odnośnie płatności, realizacja zamówień czy awarie VPSów.

Mam nadzieję że na dłuższą metę pozwoli to też zmniejszyć czas odpowiedzi na tickety gdyż wiele razy słyszałem od klientów że jest to dla nich ważne 😉

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Wypada pogratulować? Chyba tak, dostała etat w firmie! ;)

Czy będzie opcja rozróżnienia kto odpowiada poza oczywiście odmianą wyrazów? Tj. na v2 jest napisane "Michał F.", czy na v3 zamiast "Obsługa Lvlup" będzie "Paulina"? :D

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

W panelu v2 są zawsze dane poszczególnej osoby. W v3 jeszcze tego nie ma ale będzie.

bopke
bopke Moderator forum.lvlup.pro

Gratuluję dobrej decyzji, teraz na pewno tickety będą działały znacznie sprawniej.

@Aylin Gratuluję! 😉

skilx
skilx

Hooray! Welcome @Aylin ! Hope you are the answer that we have all been waiting for! 😄

Flyspeak
Flyspeak

Nowe osoby świadczą tylko o tym że LVLUP.PRO rozwija się i dba o dobro świadczonych usług.

Witamy w ekipie @Aylin

MichQ
MichQ

Dobre posunięcie w rozwoju LVLUP.PRO

Witaj @Aylin

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

obraz|447x400 obraz|250x128

To ja też gratuluję @Aylin. 😄

Vylence
Vylence

Tylko pogratulować, brawo @Aylin 😉

anon10657637
anon10657637

A dajcie jej święty spokój.

luxDev
luxDev Pionier

@anon10657637 ale to jest dobra okazja aby pogratulować 😃

Powodzenia w odpisywaniu na tickety @Aylin!

anon10657637
anon10657637

To dajcie lajka, starczy 😛 Mniej spamu.

luxDev
luxDev Pionier

Jak to ci odpowiada to zostaw :D

DoreK
DoreK α-tester v3

Czy odbije się to na cenach usług czy nie? :)

anon10657637
anon10657637

A widzisz gdzieś informacje o podwyżkach? Raczej jakby były, to byłyby ogłoszenie z opóźnieniem.

homer
homer

Odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku ! Gratulacje ! 😃

LinGruby
LinGruby Pionier

No wszystko fajnie tylko skończył kontakt z Pauliną przez PW jak swego czasu z Michałem :-( A nie powiem raz się przydał :-)

DBanaszewski
DBanaszewski α-tester v3

LinGruby:

skończył kontakt z Pauliną przez PW

Teraz takie pytanie: do kogo będziemy się zgłaszać po odbiór nagród?

luxDev
luxDev Pionier

Nie będzie nagród :D :kappa:

LinGruby
LinGruby Pionier

DBanaszewski:

do kogo będziemy się zgłaszać po odbiór nagród?

pewno pałeczkę przejmie @adminek153 lub @Nieznajomy11

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Mam wrażenie, że to może być jedna z tych rzeczy, które zostały przeoczone lub jest plan, ale jeszcze nikt o nim nie wie.

LinGruby
LinGruby Pionier

ja mam pewną propozycję

coby grupę znawcy https://forum.lvlup.pro/groups/Znawcy powiększyć i oni mieli by kontakt z ( pracownikami ) czyli z @SystemZ i @Aylin

a i przydała by się odznaka Znawca ;-)

ale warunek niema zawracania dupy ;-) bez powodu :-D

koniec propozycji

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

DoreK:

Czy odbije się to na cenach usług czy nie?

Ceny nie wzrosną ale oferta może trochę się zmienić. Tak czy inaczej obecni klienci nie mają o co się martwić gdyż będą mogli zostać przy swoich aktualnych ofertach, będą też mogli przejść na nowe najbardziej zbliżone jeśli będą odpowiadać im bardziej.

DBanaszewski:

Teraz takie pytanie: do kogo będziemy się zgłaszać po odbiór nagród?

Paulina napisze do was. Miało być to opisane w wątku z nagrodami ale CSI forum mnie wyprzedziło 😅

Tak, pewne grupy powinny mieć możliwość kontaktu z administratorami. Wymagałoby to jednak trochę przeróbek technicznych a przyznam że pluginy Discourse to dla mnie czarna magia, nawet za bardzo nie ma z czego się tego nauczyć oprócz gotowych przykładów co trwa godzinami. Pomyślę i dam znać potem co z tym robimy.

SunNight
SunNight

To się ceni @SystemZ Jeszcze fajnie by było, jakby klienci nie musieli czekać na OpenVZ. ;)

Vylence
Vylence

SunNight:

To się ceni @SystemZ

Jeszcze fajnie by było, jakby klienci nie musieli czekać na OpenVZ. 😉

Łatwo powiedzieć :P Aktualne rozwiązania co do kupowania VPS są imo najlepsze jak na razie.