####Nazwa projektu Serwer OldCraft ####Cel Stworzenie serwera który ma przypominać starą wersje Minecrafta ( a mianowicie wersję 1.0)
####Co udało nam się zrobić Ogarnąć pluginy (Ciężko było z niektórymi ;) ) i zbudować spawn ####Plany Stworzyć duży serwer z miłą atmosferą , a potem stworzenie sporej sieci serwerów Minecraft ####Osoby/organizacje biorące udział (linki) Oprócz mnie? Na razie nikt...
####Osoby/organizacje które może wezmą udział (linki)
####Usługi z lvlup.pro których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp) serwer 1GB Strona WWW Brąz jeśli serwer będzie popularny ewentualnie po miesiącu serwer TS3 ####Co mogę zaoferować w zamian Napis na MOTD - Gramy dzieki LVLUP.PRO tabliczki na spawnie - Gramy dzięki uprzejmosci LVLUP.PRO Na bannerze na Facebooku logo LVLUP.PRO tekst na chacie - Gramy dzieki uprzejmości hostingu LVLUP.PRO ####Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz Na razie nie ma (chyba) w Polsce (albo na świecie) serwerów na Minecraft 1.0
Poza tym wiem że projekt ma duże szanse odrzucenia ale napisałem akurat tutaj bo LVLUP ma najstabilniejsze serwery :)