Problem z nadaniem rangi na discordzie lvlup

W toku
forum-lvlup-pro, upbot
Nohet
Nohet

Witam. Dwa tygodnie temu zostałem poinformowany, że upbot co jakiś czas sprawdza poziomy TL i nadaje rangi na dc. Po dwóch tygodniach dalej nie otrzymałem rangi, przez co nie mogę udzielać się na discordzie. Proszę o ręczne nadanie rangi i/lub naprawienie (błędu?) w bocie. obraz|690x352

MrTalon63
MrTalon63

Udzielać można się od TL2 (Tutaj więcej informacji na ten temat), a też dostałeś TL1 na discordzie 😃

Nohet
Nohet

obraz|630x69 TL 1 dostałem miesiąc temu.

MrTalon63
MrTalon63

https://img.co.pl/Discord_1606576980.png Co nie zmienia faktu że na Discordzie można pisać od TL2

Nohet
Nohet

No właśnie, awansowałem na TL 2 dwa tygodnie temu, a rangi dalej nie mam 😔 Edit: Chyba, że awansowałem z TL 1 na TL 1 Edit 2: Dzisiaj była ta wiadomość dlatego, że wyszedłem z discorda i dołączyłem ponownie.

BrixNW
BrixNW

Bot jest zepsuty, bo ja też nie dostałem awansu na poziom 3 mimo, że na forum go mam 😕

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Z naszych obserwacji też wynika, że coś jest nie tak z przydzielaniem rang. Kod upbota który za to odpowiada nie jest optymalny.

Zostanie to naprawione, przepiszę cały kod który odpowiada za przydzielanie rang.

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 32 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.