####Nazwa projektu Sieć serwerów Matanda
####Cel Naszym celem jest zbudowanie sieci serwerów Minecraft, która będzie stawiała na jakość, a nie na ilość nie chcemy robić ogromnej sieci tylko kilka porządnych serwerów. Celem jest:
- Freebuild + życie w mieście
- waterblock
- skyblock
- survival ####Co udało nam się zrobić W tej chwili robimy FreeBuild oraz miasta i wioski. Na tym serwerze będziemy mogli kupić działki w mieście lub na wsi. Otrzymamy też darmowe działki na FreeBuild. Na serwerze jest waluta oraz kopalnia.
####Plany W planach mamy minigry, które przedstawiłem niżej.
####Osoby/organizacje biorące udział (linki) W budowie uczestniczy moja zaufana ekipa dobrze współpracująca ze sobą.
####Osoby/organizacje które może wezmą udział (linki) Cały czas powiększamy ekipę o zaufane osoby.
####Usługi z lvlup.pro których potrzebuję aby zrealizować swój cel wraz z parametrami (GB RAM, sloty itp) 4 serwery conajmniej 2 GB RAM (najlepiej było by 4 GB RAM)
- FreeBuild 100 slotów
- Skyblock 50 slotów
- Waterblock 50 slotów
- Survival 50 slotów
####Co mogę zaoferować w zamian W zamian zaoferuję reklame na wszystkich serwerach oraz reklamę na youtube.
####Dlaczego ten projekt jest unikalny? Opisz Wydaję mi się, że nie mamy dużych wymagań i stworzymy serwery, na których będzie można pograć z przyjemnością :slight_smile: .