Skup PSC. Płacę 80% wartości!

Zombie
JanekJaran
JanekJaran

Skupię kody Pay Safe Card. Mogą być częściowo użyte. Ważnym dla mnie jest, żaby były kupione co najmniej 11 miesięcy przed sprzedażą. Dlaczego warto?

Jeśli masz niewykorzystane kody PSC, to od 13 miesiąca będzie pobierana opłata miesięczna w wysokości 10 PLN miesięcznie. Nawet jeśli masz konto my pasefecard, to jeśli nie korzystasz przez rok ze środków pobierane jest 7 PLN miesięcznie!

[details="Z cenniku operatora:"] undefined Link do strony z cennikiem PSC: https://www.paysafecard.com/pl-pl/produkty/oplaty-i-limity/ [/details]

Za każdy PIN psc bądź dostęp do konta (ustalenia na discordzie) przekażę 80% jego wartości na PayPalu wskazanym przez sprzedającego. Kontakt: (W kolejności od najbardziej preferowanych)

• Prywatna wiadomość na forum
  • Post pod tym wątkiem Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty w rozumieniu prawa Rzeczypospolitej Polskiej.
NoobLenny
NoobLenny

A skupujesz też skrzynki z TF2?

Aylin
Aylin ex-admin forum.lvlup.pro

Ten temat został automatycznie zamknięty po 81 dniach. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.

Jakub
Jakub

Można polecić, uczciwy człowiek.

JanekJaran
JanekJaran

Nadal aktualne, nie zauważyłem, że został ukryty.

JanekJaran
JanekJaran

Ciągle aktualne, podbijam.

BeGood
BeGood

a ile bo mam nawet dużo na pinie skupujesz jak jest nie pełna suma np. 13, 15 bo jestem zainteresowany dziękuje

JanekJaran
JanekJaran

Tak, pisz najlepiej na discordzie

BeGood
BeGood

podasz discord

Roberrt
Roberrt

Bezsens, wymieniasz to przez skrilla który bierze od ciebie 1% a ty bierzesz z tego 19%, w każdym momencie grupa paysafe może ci zamrozić kasę i jakbym wymienił u ciebie 2x200 zł to mógłbyś nagle zniknąć. Lepiej skorzystać z stron które już jakiś czas funkcjonują a najlepiej jak są firmą i przyjmują kasę przez stronę paysafecarda (czyli gwarancja że robią to legit) czyli m.in. (od najniższej prowizji): fastpsc, wymianapsc, kantoreg i pscard ale ich nie sprawdzałem.

krytyYT
krytyYT

Moge polecić, z tego co pamiętam już wymianiłem ok. 450zł i ani razu nie zostałem oszukany, gorąco polecam

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Wątek został zamknięty z powodu zmian w regulaminie forum które nastąpiły 17.02.2021: https://lvlup.rok.ovh/t/zmiany-w-regulaminie-forum-i-kategoriach-2021-02/18017