Te-es.pl - Publiczny serwer TeamSpeak 3

Zombie
dekster550
dekster550

[center] [B]Te-es.pl[/B]

Mam wielką przyjemność zaprezentować Wam serwer głosowy TeamSpeak3 który nazywa się te-es.pl. Stworzyliśmy ten projekt z myślą o Graczach jak i ludziach mogących sprawnie i funkcjonalnie korzystać z naszych usług. Pierwsze początki naszego serwera zaczeły się na początku 2013 roku. Serwer jest publiczny, czyli dla każdego. Nasi Administratorzy to grupa doświadczonych oraz kompetentnych osób. Zadania, które zlecają im Użytkownicy traktują poważnie, co wpływa na znakomity rozwój naszego serwera oraz tworzenia wspaniałej atmosfery. Użytkownicy korzystający z naszego serwera mają gwarancję szybkiej i sprawnej pomocy ze strony Administratorów. Serwer jest otwarty na wszelki współprace oraz propozycje które pozwoliłby rozwinąć nasz projekt jak i ulepszyć. Ip: [B]Te-es.pl[/B] Co oferujemy: [COLOR=#de9400]• Ilość slotów: 512 • Serwer jest online: 24/7 • Profesjonalna i miła administracja. • Darmowe kanały Prywatne, Vip jak i Premium. • Szybkie łącze, co gwarantuję niski ping • Niskie pingi • Najlepszy sprzęt dedykowany. • Najlepsze systemy zarządzania i zabezpieczenia. • Szybka i sprawna pomoc ! • Pokoje muzyczne z różnymi stylami muzyki. • Różne Eventy/Konkursy.[/COLOR] Pozdrawiamy i zapraszamy do korzystania z naszych usług, Administracja [B]te-es.pl [/B]

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

I to jest ten typ unikalności serwera który lubię.

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

dekster550:

• Najlepsze systemy zarządzania i zabezpieczenia.

dekster550:

• Szybka i sprawna pomoc ! Istotnie, ktoś dołączył do mnie na kanał pomocy po 10 sekundach. Ten system to pewnie BOT "Guard", który na pisał do mnie cos na PW.

undefined Polecam użytkowników tego serwera.

happi
happi

dekster550:

Nasi Administratorzy to grupa doświadczonych oraz kompetentnych osób.

Zadania, które zlecają im Użytkownicy traktują poważnie

I jakie to zadania? "dajcie range X, Y i Z" lub "siema moge kanał"?

DoreK
DoreK α-tester v3

Nie polecam, chamskie reklamowanie się na forum serwera MC.image|689x397

anon10657637
anon10657637

dekster550:

[center]

Ty no nie wiem, ale tutaj jest Markdown, nie jakiś BBCode. Popraw to jak człowiek, bo tylko się kompromitujesz swoim lenistwem.

idailygaming
idailygaming

@dekster550 Proszę o okazanie screenshota, z panelu administratora forum, gdzie jest zakupiona licencja, które jest dostępne po wejściu na domenę serwera.

Kaczuc
Kaczuc

@DoreK Widać jak wklejają reklame z forum na forum :)

anon10657637
anon10657637

Kaczuc:

Widać jak wklejają reklame z forum na forum

Ja o tym wiem, sam fakt że wklejają nie jest zły. Sposób w jaki to robią jest karygodny, godny potępienia, czeluści piekielnych itd; kopiować też trzeba umieć 😛

Err0r
Err0r

te-es wypowiem sie tak nie wart niestety uwagi , to samo co wszedzie administracja nie na wysokim poziomie ,

dekster550:

• Szybka i sprawna pomoc ! nonsens

dekster550:

• Profesjonalna i miła administracja. profesjonalnosc daj zabierz range zrob kanal

dekster550:

• Niskie pingi nic nowego

dekster550:

• Serwer jest online: 24/7 tak jak inne

wiec tak nie wyróznia sie wgl na tle innych serwerow mnie ta prezentacja za grosz nie przekonala ;/ ocena 1/10

happi
happi

happi:

I jakie to zadania? “dajcie range X, Y i Z” lub “siema moge kanał”?

Czekam na odpowiedź. :thinking:

DoreK
DoreK α-tester v3

Err0r:

to samo co wszedzie administracja nie na wysokim poziomie

Ogółem zauważyłem, że Twoje wypowiedzi wyglądają jakbyś był trollem (bo pod każdym tematem dotyczącym TS'a piszesz właściwie to samo, w dodatku łamiąc zasady j. polskiego w każdym "zdaniu") ale w tym przypadku się zgodzę - reklamowanie się na czyimś forum świadczy o niskim poziomie, a właściwie to jego braku. Poza tym osoba która wstawiła prezentację w ogóle nie udziela się w tym wątku, co oznacza, że założyła konto tylko w celu zaprezentowania tego jakże niepowtarzalnego i innowacyjnego serwera TS :kappa:

happi
happi

DoreK:

Ogółem zauważyłem, że Twoje wypowiedzi wyglądają jakbyś był trollem (bo pod każdym tematem dotyczącym TS’a piszesz właściwie to samo

Takie już jest community TS, że każdy jest toksyczny i siebie wyzywa.

Err0r
Err0r

DoreK:

Ogółem zauważyłem, że Twoje wypowiedzi wyglądają jakbyś był trollem (bo pod każdym tematem dotyczącym TS’a piszesz właściwie to samo, w dodatku łamiąc zasady j. polskiego w każdym “zdaniu”) ale w tym przypadku się zgodzę - reklamowanie się na czyimś forum świadczy o niskim poziomie, a właściwie to jego braku.

Poza tym osoba która wstawiła prezentację w ogóle nie udziela się w tym wątku, co oznacza, że założyła konto tylko w celu zaprezentowania tego jakże niepowtarzalnego i innowacyjnego serwera TS :kappa:

czemu troll ? każdy ts jest taki sam ;/ więc nie widze tutaj problemu a co do tego

DoreK:

w dodatku łamiąc zasady j. polskiego w każdym “zdaniu”) jestem dyslektykiem więc mam nadzieje , że rozwialem twoje wątpliwości

anon10657637
anon10657637

Err0r:

jestem dyslektykiem więc mam nadzieje , że rozwialem twoje wątpliwości

Ja też jestem, a jakoś daje radę pisać w miarę poprawnie 😛 Trzeba chcieć, a nie robić z siebie kalekę.

Err0r
Err0r

anon10657637:

Ja też jestem, a jakoś daje radę pisać w miarę poprawnie 😛 Trzeba chcieć, a nie robić z siebie kalekę.

chce tylko , ze efekty są nie takie jakie mają być

Nieznajomy11
Nieznajomy11 Moderator forum.lvlup.pro

Err0r:

jestem dyslektykiem więc mam nadzieje , że rozwialem twoje wątpliwości

Myślę, że takie wymówki wielokrotnie pojawiały się już na forum i są trochę nudne.

Aylin:

Dysleksja to nie bezmózgowie, teraz na forum podkreśla słowa które są nie tak napisane. Tłumaczenie się tym jest słabe.

Nieznajomy11:

Nie uznaje czegoś takiego jak dysortografia, dla mnie jest to po prostu brak praktyki lub zwyczajnie lenistwo.

Na swoim przykładzie - kiedyś popełniałem bardzo dużo błędów i to naprawdę strasznych. Wraz z ilością praktyki - napisanego tekstu, np. używając różnych komunikatorów automatyczne do głowy wchodziło jak pisać poprawnie słowa. Tak, to jest to czego uczą dzieci (a przynajmniej uczyli, nie wiem jak teraz), czyli czytać książki - będzie się lepiej pisać. Problem w tym, że ja nigdy nie lubiłem książek, ale jak widać nie tylko książki uczą pisać.

Teraz jak widzę błędnie napisane słowo to od razu zapala się lampka, że ten wyraz brzydko wygląda i jest niepoprawny. Nie znam zasad ortograficznych, uważam, że nie ma potrzeby sobie nimi zasmiecac głowy. Przy bardziej egzotycznych słowach i tak takie reguły nam są na nic, bo prościej wpisać słowo w Google :slight_smile:

Nie każdy jest profesorem Miodkiem, ale poprawne pisanie to kwestia praktyki, nie znania zasad. Z tym jest jak z jazda na rowerze. Jak się wywrocisz to boli i zapamiętujesz, żeby starać się nie popełnić tego samego błędu. Potem już tego nie zapominasz, jeśli tylko jeździsz na rowerze co jakiś czas. Bo po takich 10 latach bez pisania, jest tak samo jak z rowerem, niby jeździć się potrafi, ale skakać tym rowerem to rady nie damy.

Mój (dłuższy komentarz), co prawda dotyczy dysortografii, ale zasada pozostaje ta sama. Czasem się też zastanawiam, czy ludzie faktycznie wiedzą co oznacza co, bo teraz to chyba każdy ma jakąś dysleksje. 😄

Err0r
Err0r

problem XXI wieku

Drenu
Drenu
  1. Witajcie drodzy forumowicze !
  • Mam wielką przyjemność zaprezentować Wam serwer głosowy TeamSpeak3 który nazywa się Te-es.pl.

• Stworzyliśmy ten projekt z myślą o Graczach jak i ludziach mogących sprawnie i funkcjonalnie korzystać z naszych usług.

• Pierwsze początki naszego serwera zaczeły się na początku 2013 roku. Serwer jest publiczny, czyli dla każdego.

• Nasi Administratorzy to grupa doświadczonych oraz kompetentnych osób.

• Zadania, które zlecają im Użytkownicy traktują poważnie, co wpływa na znakomity rozwój naszego serwera oraz tworzenia wspaniałej atmosfery.

• Użytkownicy korzystający z naszego serwera mają gwarancję szybkiej i sprawnej pomocy ze strony Administratorów.

• Serwer jest otwarty na wszelki współprace oraz propozycje które pozwoliłby rozwinąć nasz projekt jak i ulepszyć.

• Ip: Te-es.pl

• Co oferujemy:

• • Ilość slotów: 512

• • Serwer jest online: 24/7

• • Profesjonalna i miła administracja.

• • Darmowe kanały.

• • Szybkie łącze, co gwarantuję niski ping

• • Najlepsze systemy zarządzania i zabezpieczenia.

• • Szybka i sprawna pomoc !

• • Pokoje muzyczne z różnymi stylami muzyki.

• • Różne Konkursy.

• • Automatyczne Eventy dostępne 24/7

• Jaka To Melodia
    • Quiz
    • Ruletka
  • Pozdrawiamy i zapraszamy do korzystania z naszych usług oraz rozpisać się co jest złe a co dobre, Administracja Te-es.pl

SP24
SP24

Mamy już jeden wątek na temat tego serwera https://lvlup.rok.ovh/t/te-es-pl-twoj-serwer-ts3/8745 A dublowanie tematów w niczym nie pomorze.

GepardG
GepardG

[B]Te-es.pl[/B]

Mam wielką przyjemność zaprezentować Wam serwer głosowy TeamSpeak3 który nazywa się | Te-es.pl | Stworzyliśmy ten projekt z myślą o Graczach jak i ludziach mogących sprawnie i funkcjonalnie korzystać z naszych usług.

Pierwsze początki naszego serwera zaczeły się na początku 2013 roku. Serwer jest publiczny, czyli dla każdego.

Nasi Administratorzy to grupa doświadczonych oraz kompetentnych osób.

Zadania, które zlecają im Użytkownicy traktują poważnie, co wpływa na znakomity rozwój naszego serwera oraz tworzenia wspaniałej atmosfery.

Użytkownicy korzystający z naszego serwera mają gwarancję szybkiej i sprawnej pomocy ze strony Administratorów.

Serwer jest otwarty na wszelki współprace oraz propozycje które pozwoliłby rozwinąć nasz projekt jak i ulepszyć.

Ip: [B]Te-es.pl[/B]

Co oferujemy:

• Ilość slotów: 512

• Serwer jest online: 24/7

• Profesjonalna i miła administracja.

• Darmowe kanały Prywatne, Gildyjne

• Szybkie łącze, co gwarantuję niski ping

• Niskie pingi

• Najlepszy sprzęt dedykowany.

• Najlepsze systemy zarządzania i zabezpieczenia.

• Szybka i sprawna pomoc !

• Pokoje muzyczne z różnymi stylami muzyki.

• Różne Eventy/Konkursy.

Pozdrawiamy i zapraszamy do korzystania z naszych usług, Administracja Te-es.pl

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Troszkę brak profesjonalizmu ze strony Zarządu, pchanie reklam wszędzie gdzie się da, nawet nie zwracając uwag na formatowanie (to nie jest forum z bbcodem, markdown 👋) obraz|70x28 obraz|261x35 Oczywiście, widzę że już zostało poprawione, ale zaznaczam sam fakt wstawiania wszędzie bez przemyślenia, a nawet zerknięcia na podgląd.

Dodatkowo, nawet nie chciało wam się zmienić obrazków w tle strony (które nie pasują do TeamSpeaka), oraz strona ma błędy: obraz|690x198 Poza tym nie widzę nigdzie Polityki Prywatności :thinking:

DoreK
DoreK α-tester v3

Timo:

to nie jest forum z bbcodem

BBCode jest, ale trochę upośledzony :) Generalnie to są na moje oko jakieś boty, które mają za zadanie tylko spamić. Sprawdziłbym to :thinking: