UNIGHT.EU - Serwer Głosowy TS3!

Zombie
_NoVi_1
_NoVi_1

reklama|295x80

UNIGHT.EU - to nowo powstały serwer głosowy TeamSpeak3 który został stworzony z myślą o graczach jak i też o zwykłych osobach chcących porozmawiać.

Na serwerze oferujemy:

Co oferujemy?:

Posiadamy niskie PINGI Doświadczoną administrację ( wiek 16 + ) Licencję AAL ( 512 slotów ) UnBot Kanały dla YouTuberów ( od 2 tys subskrypcji ) Kanały premium vip ( 30 kanałów, własna ranga i ikonka ) Kanały gold vip ( 11 kanałów, własna ranga i ikonka ) Kanały vip ( 6 kanałów, własna ranga i ikonka ) Strefę rozrywki

IP: UNIGHT.EU

eSuu
eSuu

Szczerzę , nie wyróżniacię się niczym od innych serwerów teamspeak, bot administracyjny , strefa rozrywki. Wygląd mi osobiście nie przypadł do gustu, plus ta stara wersja ts'a :/ Tak średnio chcę mi się wierzyć w autentyczność tej licencji.unight-stara-wersja|543x180

Timo
Timo Moderator forum.lvlup.pro

Też tak myślę, 512 slotów na jednym z hostingów TS3 kosztuje ponad 380 złotych. EDIT:

_NoVi_1:

Licencję AAL ( 512 slotów ) ??

_NoVi_1
_NoVi_1

Starsza wersja nie zawsze oznacza że crack ;) Licencję dostałem od kolegi. Powiedział że kupił ją rok temu wiec..... . Ja nie wiem wiesz dostałem licencję od niego ;)

Timo

AAL - "

Annual Activation Licenses require annual renewal at the prices shown above.

" Coroczne odnowienie licencji AAL, by ona działała. Według teamspeak.com "512 Slots, 2 Virtual Servers $300" Czy aby zapłaciłeś tyle?

Dodatkowo, screen zaprezentowany przez @eSuu informuje o licencji ATHP [hostingi i cracki], a nie AAL.

_NoVi_1
_NoVi_1

Nie zapłaciłem więc w takim razie usuwam tę licencję i prawdopodobnie kupię 256 slotów. Czyli jak narazie serwer ts3 off. :(

_NoVi_1
_NoVi_1

Dzięki Timo za podpowiedz bo co do licencji to za bardzo się nie znam ;D

Timo

Czyli jaką aktualnie licencję posiadałeś? Co do licencji, poradnik masz tutaj: https://lvlup.rok.ovh/t/licencja-do-ts3-kompletna-lista-z-opisami/146

_NoVi_1
_NoVi_1

Licencję posiadałem AAL (według kolegi) ale dzięki za poradnik 😃

MichQ
MichQ

Timo:

Dodatkowo, screen zaprezentowany przez @eSuu informuje o licencji ATHP [hostingi i cracki], a nie AAL.

tutaj sie mylisz 😛 jak masz zakupioną licencje od ts3 też się wyświetla: Licensed hosting provider