Usunięcie limitu wysyłanych e-maili w hostingu WWW

Rozwiązane
odrzucone
DoreK
DoreK α-tester v3

Witam, mam pewną propozycję (pisałem też o tym co nieco w tickecie ale mniejsza). Chodzi o usunięcie limitu wysyłanych e-maili na hostingu WWW. Rozumiem że jest to zabezpieczenie przeciwko spamu, ale hosting kupiłem tylko do obsługi domeny i właśnie e-mail, które według mnie jest dość ograniczone, poza tym wysyłanie spamu jest naruszeniem regulaminu usług co oznaczałoby, że można taką usługę zablokować. Skrzynkę wykorzystuję do kontaktu z graczami oraz do wysyłania automatycznych wiadomości z linkiem aktywacyjnym na forum. Na stronie głównej hostingu nie ma nic o limitu wysyłanych e-maili. Myślę że płacenie więcej tylko po to żeby mieć zwiększony limit wysyłanych e-maili trochę mija się z celem. Pozdrawiam :)

kubus
kubus

Sam kiedyś miałem zamiar napisać o to właśnie.. Nie raz miałem tak, że już był limit wysłanych maili i musiałem od nowa konto robić, a to czas marnuje przez to. Jestem na tak oczywiście.

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Nie jest planowane usunięcie limitu gdyż mogłoby to spowodować masę problemów łącznie z trafianiem maili wszystkich klientów do spamu u innych dostawców. Limit za to można zwiększyć w zależności od sytuacji, wystarczy kontakt ticketem.

DoreK
DoreK α-tester v3

Czyli mógłbym poprosić o zwiększenie limitu w przypadku, gdybym miał mniej więcej 180 wysłanych wiadomości tak, aby nie doszło do jego przekroczenia? :)

SystemZ
SystemZ Admin lvlup.pro

Nie posiadamy już w ofercie hostingu WWW

https://lvlup.rok.ovh/t/wycofanie-uslugi-hostingu-www/10481