Systemu kolejki w zamówieniach VPS
Aby uniknąć spamu na forum, oraz stale powtarzających się tematów z problemami/zapytaniami dotyczącymi niezrealizowanych zamówień VPS tworzymy jeden wątek do komunikacji pomiędzy Wami a Administracją hostingu.
Jeśli nie ma wolnego VPSa, po zakupie twoje zamówienie przechodzi do kolejki, Kiedy będzie dostawa VPSów, zamówienia z kolejki natychmiast przechodzą do realizacji. Najbliższe dostawy i dostępność VPS można zobaczyć na stronie ze statystykami: https://stats.lvlup.pro/d/000000004/lvlup-pro-service-availability?refresh=1m&orgId=1
Wszystkie pytania mające związek z systemem kolejkowym np. "Zamówiłem VPS, czekam już godzinę i go nie ma", "moje zamówienie VPS nie zostało zrealizowane po mimo maila" i tym podobne - będą trafiać do tego wątku. Administracja Hostingu (jeśli będzie dysponować czasem) będzie opisywała czas oczekiwania na realizację zamówienia.
Co jest ważne? W tym temacie zadawaj jedynie pytania o usługę, która w danym momencie Cię interesuje. Bądź cierpliwy, nie twórz zbędnego ruchu.
Kiedy, któryś z VPSów się zwolni natychmiast otrzymasz do niego dostęp.
[u]Chciałbym prosić, aby unika ć zbędnych komentarzy w tym wątku. (Chodzi mi tutaj o osoby postronne, które nie wnoszą nic do tematu.[/u]