Witam dziś dosłownie przed chwilą został po raz pierwszy zablokowany mój serwer VPS nie wiem dlaczego, prosiłbym o odblokowanie go, hasła wszędzie pozmieniałem żeby nikt nie miał dostępu i nie mógł niczego zrobić co narusza regulamin.
Witam dziś dosłownie przed chwilą został po raz pierwszy zablokowany mój serwer VPS nie wiem dlaczego, prosiłbym o odblokowanie go, hasła wszędzie pozmieniałem żeby nikt nie miał dostępu i nie mógł niczego zrobić co narusza regulamin.
@z00m Chłopaku od tego po pierwsze jest system zgłoszeń, a nie forum. Po drugie tłumaczenie kolega itp. nie przejdzie tutaj :slight_smile: puszczałeś pewnie DoSy albo miałeś crack licencje ts3, ale bardziej stawiam na to pierwsze.
Gdzie jest ten system zgłoszeń ?
@z00m Na zielono masz zaznaczone :slight_smile: Tam napisz opisz całą sytuację jednak jak puszczałeś DoSy albo znajomy/kolega z tego vps to nawet nie pisz, bo ci go nie odblokują raczej.
Zapoznaj się z tym tematem https://lvlup.rok.ovh/t/moj-vps-zostal-zablokowany-z-powodu-naruszenia-regulaminu/471?u=znajak
Od takich spraw jest system zgłoszeń. Jeśli zaś widzisz ten wątek przez wyszukiwarkę czy coś to zerknij ten wątek wyżej.