Minecraft-list.info - lista serwerów Minecraft

Projekty użytkowników
dudekm
dudekm
dudekm
dudekm

Spoko :)

xpv00
xpv00

Pomysł - zostawię bez komentarza :)

Zamiast copy, paste (z obecnej, Twojej listy) - dodać do tabelek FLAGI państw, dzięki którymi użytkownik będzie wiedzieć na jaki serwer wchodzi.

dudekm
dudekm

Kolego, o copy-paste to raczej nie wypowiadałbym się na twoim miejscu. Wielokrotnie w twoim wątku zostało udowodnione, że kopiowałeś elementy różnych stron (w tym mojej) :)

xpv00
xpv00

Rozumiem, że czytanie ze zrozumieniem sprawia trudności więc powtórzę :) "Dodaj na liście serwerów flagi państwa ;) to może zorientować się czy to jest serwer Polski, Niemiecki czy Angielski... Niektóre osoby, nie znają wszystkich języków a reklamujesz się na Forum polskim... Więc skąd ludzie mają wiedzieć jaki to serwer oraz jakimi językami gracze się posługują?"

Nie rób ze mnie męczennika ;) a siebie poszkodowanego. Ja tylko pokazałem Ci, co zrobiłeś. Też jestem na tyle inteligentny by kupić domenę i przetłumaczyć stronę na j. ang. i ją puścić w świat.

dudekm
dudekm

Trudności to miałeś ty, z przygotowaniem własnej strony, skoro kopiowałeś elementy od innych, co? :) Jeśli chodzi o pomysł z flagami - ma sens. Zarzut o "kopię strony"? No... zatkało mnie :)

xpv00
xpv00

Rozwinę Ci mój wątek, bo widzę że masz problem ze zrozumieniem. Skopiowałeś swoją stronę i przetłumaczyłeś ją na j. ang. i tutaj się praca zakończyła.

dudekm
dudekm

tak, skończyła się... :rofl: obraz|243x207

system
system

Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.